punainen_kaki_waarala

JUHLAT JA TILAISUUDET

Wäärälän luonnonkaunis miljöö tuo oma osansa kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja toimiikin näin loistavasti erilaisten juhlien & tilaisuuksien pitopaikkana. Vuokraamme paikkaa ns. vapaat kädet –taktiikalla, jolloin varaat meiltä vain tilat teidän omaan käyttöönne.
Voimme myös suositella yhteistyökumppaniemme ruokia, ohjelmia sekä muuta juhliinne tarvittavaa, jolloin saatte juhlienne avaimet käteenne täysin valmiina.

Ristiäiset / Nimiäiset

Wäärälän kaunis ja tunnelmallinen miljöö tarjoaa ikimuistoiset puitteet uuden perheenjäsenenne kastejuhlaan. Wäärälän tilat toimivat mainiosti tällaiseenkin tapahtumaan, sillä tarvittaessa meiltä löytyy mm. rauhallisia kammareita pienen päivänsankarin tai muiden juhlavieraiden päiväunille. Näin päivä sujuu helpommin ilman yliväsyneitä juhlijoita!

Hääjuhlat

Wäärälän luonnonkaunis ympäristö jättää varmasti kauniit muistot tärkeästä päivästäsi. Suosittelen Wäärälää hääjuhliin niille pareille, jotka toivovat päiväänsä rentoa tunnelmaa sekä luonnonkaunista miljöötä. Uudella Talastuvalla, lähes veden päällä vihkiminen jää varmasti ikimuistoiseksi kokemukseksi.

Yksi Wäärälän valtti on myöskin elämykselliset hääjuhlat vaikkapa huippukokin tehdessä ruokaa suurella paellapannulla juhlavieraiden keskellä. Pienet seureet mahtuvat halutessaan ruokailemaan Wäärälän vanhaan tupaan ja lisäksi tarvittaessa levittäytymään muihin tiloihin. Isommille seurueille on mahdollisuus vuokrata juhlateltta tuoleineen sekä pöytineen. Kysy lisää sähköpostilla!

Sukujuhlat

Wäärälä on loistava paikka myös sukujuhlien viettoon. Laajat pihamaat tarjoavat tilaa lapsille temmeltää ja kaunis järvimaisema antaa aikuisille mahdollisuuden todellakin nauttia päivästä. Majoitustilaa löytyy päärakennuksesta sekä kesäaitoista n. 20 henkilölle ja tarvittaessa lisätilaa voi järjestää teltoilla. Illan voikin sitten nauttia yhdessä saunoen, uiden ja grillaten. Tarjoilut voitte hoitaa halutessanne itse tai tilata kaiken valmiina Wäärälän yhteistyökumppanilta!

Minifestarit & konsertit

Wäärälässä ollaan onnistuneesti järjestetty jo useampi konsertti- ja musiikkielämyskokonaisuus. Uskomattoman kaunis Talastupa on kerrassaan hurmaava vaihtoehto konserttipaikaksi. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teidän juhlaan tai arkeen sopiva konserttielämys!

Rippijuhlat & Ylioppilasjuhlat

Wäärälä on saanut kunnian toimia jo useampien rippi- ja ylioppilasjuhlien pitopaikkana. Jos koet, että kotonasi tila käy pieneksi juhlavieraille tai jos vain haluatte juhlistaa lapsenne tärkeää päivää kauniissa järvimaisemissa, voisi Wäärälä olla teille oiva vaihtoehto. Voitte vuokrata pelkän tilan ja järjestellä kaiken muun itse tai vain nauttia päivästä ilman vastuuta keittiöstä tai siivoilusta, valita myös valmiin juhlapaketin yhteistyökumppanimme avustuksella.

Muistotilaisuudet

Wäärälän tuvan rauha ja tunnelma luo rakkaan läheisen muistojuhlalle mitä kauneimmat puitteet. Olemme koko sydämellämme mukana luomassa tästä hetkestä arvokasta, kaunista ja ikimuistoista. Voimme täällä Wäärälässä hoitaa kaiken puolestanne tai voitte myös varailla vain tilat käyttöönne.

Syntymäpäivät & teemajuhlat

Wäärälän maisemissa on vietetty myös monet hulvattoman hauskat ja äärimmäisen tunnelmalliset syntymäpäivät. Teemoina ovat toimineet mm. eri vuosikymmenet, musiikkilajit sekä eri maiden kulttuurit. Voimme Wäärälässä auttaa teitä järjestämään toimivan kokonaisuuden yhteistyökumppaneidemme avustamana tai voitte halutessanne tehdä itse tarkemmat toteutukset, vuokraamalla vain paikan.

Polttarit

Tervetuloa viettämään ikimuistoiset polttarit Wäärälän maille. Mahdollisuuksia polttariohjelmaan on laidasta laitaan, mm. ulkokartingrata sijaitsee aivan Wäärälän kupeessa. kysele muita ideoita sähköpostitse. Voitte tuoda kaiken tarjottavan halutessanne itse tai pyytää valmiita herkkuja päiväänne. Wäärälässä saatte varmasti nauttia omalla porukalla kaikessa rauhassa!

OTA YHTEYTTÄ


Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!