15.9.2018 – Native American Ceremonies: The Sacred Prayer Pipe/The Tipi Ceremony/The Ceremonial Songs/Personal Practice in Daily Life – Rainbow Eagle

 kategoriassa Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

”Rainbow Eagle on Okla-Choctaw Amerikan intiaani ja lahjakas universaalin tiedon opettaja, joka kävelee tasapainossa maailmankaikkeuden kanssa. Hän tuo meille muinaisten opetusten henkisen viisauden, rakkaudesta ja kunnioituksesta, kaikkea luotua kohtaan. ” -Thomas Dancing Feather

Rainbow Eagle on kiertänyt ympäri Suomea luennoimassa erilaisin aihein. Hän on Seitsemännen Tulen Rauhan Kilven opettaja.
Syyskuussa 2018 meillä on ilo ja kunnia saada hänet uudestaan opetuksineen Wäärälään. Lauantain luennon aihe on Amerikan alkuperäisintiaanien seremoniat ja niiden käyttö jokapäiväisessä elämässä.

Luento on englanniksi, joskin Rainbow:n puhe on kyllä erittäin selkeää kuunneltavaa. Luennon hinta on 30 €/hlö ja paikkoja luennolle on rajoitetusti. Luennon jälkeen Rainbow pitää Wäärälässä ”Drum Blessing Ceremony:n” ja se on kaikille avoin ja ilmainen. Seremoniaan voi ottaa oman rumpunsa mukaan. Lisämaksusta mahdollisuus varailla myös kahvi ja makea tai suolainen kahvileipä luennon väliajalle sekä lounas luennon ja Seremonian välillä. Yöpyminen on myöskin mahdollista lisämaksusta.

Luennon Aikataulu: klo 11.00 – 14.00
Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi  (ilmoittautuminen iltaan on sitova ja maksu peritään ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoitathan samalla mihin kaikkeen olisit osallistumassa)
Hinta: 30 €/hlö

Lisämaksusta:
Majoittuminen 2-4hh: 45 €/hlö (omin liinavaattein, sisältään saunan ja poreallaselämyksen tapahtumapäivän jälkeen)
Lounas 15 €/hlö
Kahvi/tee ja suolainen tai makea kahvileipä 6 €/hlö
Aamiainen 8 €/hlö

 

 

Lue lisää RAINBOW:sta

Koko Rainbow:n Suomen kiertueen löydät myöhemmin täältä

Uusimmat jutut
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt