19.8.2018 – Wäärälän Wenetalas Soi – Dixie Harlem solistinaan Jonna Ortju

 kategoriassa Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Wäärälä tarjoilee jälleen kesällä 2018 intiimejä & elämyksellisiä konserttia ja luvassa on jälleen monipuolinen kattaus huippumusiikkia & huippumuusikoita.
Suomalainen kesäilta sekä veden päälle rakennettu Talastupa tarjoavat huikeat puitteet Wäärälän hengessä. Pieni katsomo ja sen tuoma tiivis tunnelma takaavat tunteellisen hetken ihan jokaiselle!

19.8.2018 esiintymisvuorossa on Dixie Harlem solistinaan Jonna Ortju

Dixie Harlem on kokenut 7-miehinen jyväskyläläisyhtye. Se on perustettu vuonna 1992 silloisen maaherra Kivistön aloitteesta, joten se on ollut koossa jo lähes 26 vuotta.  Yhtyeen muusikot ovat musiikin ammattilaisia ja kokeneita harrastajia. Dixien ohjelmisto koostuu pääasiassa tunnetuista ikivihreistä jazzsävelmistä, joita he esittävät joko dixieland- tai swing-tyylisesti.

”Sen piti olla vain hauskanpitoa kavereiden kesken, mutta siitä alkoi yhteinen taival, joka on kestänyt jo hieman yli 20 vuotta eikä loppua näy!
Dixieland-klassikoilla, kuten Glenn Millerin ja Frank Sinatran ikivihreillä vuonna 1992 aloittanut jyväskyläläinen Dixie Harlem perustettiin alun perin yhtä keikkaa varten, mutta soitto svengasi ja soittajat viihtyivät toistensa seurassa aivan liian hyvin, jotta tämä olisi ollut mahdollista. – Kivaa ei malta lopettaa, perustelee yhtyeen trumpetisti Juha Lauttamus.
Dixie Harlem laajensi tyylirepertoaariaan ensin swingiin, sitten hengelliseen jazziin, gospeliin, negrospirituaaleihin ja virsiin sekä myös tanssimusiikkiin, bossa novaan, lattareihin, tangoon, valssiin, jenkkaan ja lopulta vanhaan 1930-50-lukujen iskelmään. Vuosien varrella yhtye on soittanut läpi useimmat Suomen jazzfestivaalit ja klubit Helsingin maineikkaasta Storyvillestä lähtien. Laulaja Jonna Ortjun vakituisille säestäjille tulikin meno Eino Grönin keikalle, joten meidät pyydettiin lennosta paikkaamaan. Sehän meni sitten aivan putkeen ja päätimme jatkaa yhteistyötä, kertoo Lauttamus.”
Aikataulu: Sumppi Tupa avoinna klo 17.00 alkaen, myynnissä pientä suolaista ja makeaa. Showtime klo 18.00
Konserttiohjelma: 25 €/hlö
Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi
(huomioithan, että ilmoittautumisesi elämysiltaan on sitova)

Uusimmat jutut
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt