Rummun synty, shamaanirummun valmistus 26.8.-27.8.2018 – Wäärälän Leeni

 kategoriassa Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Tervetuloa rakentamaan Wäärälään ikioma Rumpu. Rummun syntyhetkiä tukee hienosti taivaalla loistava täysikuu <3

Kokoonnumme Wäärälään illansuussa ja aloitamme rummuntekotaipaleen yhteisellä voimaeläinmatkalla. Voimeläin matkassamme lähdemme rakentamaan omaa rumpua. Illan aikana välitän osallistujille myös yksilölliset viestit. Rakentamisen jälkeen mahdollisuus rantasaunan lempeisiin löylyihin ja ulkoporeisiin.

Maanantaina jatkamme rummun sekä rumpukapulan työstämistä pienen aamumeditaation jälkeen. Halukkaat voivat myös maalailla rumpunahkaansa kuvioita, värejä, hahmoja tai muuta itselleen tärkeää symboliikkaa. Päivän lopuksi vihkimme rummut käyttöömme.

Voit halutessasi rakentaa rummun myös jollekin läheisellesi lahjaksi! <3

Aikataulu: su klo 17.00 (saapuminen & majoittuminen klo 17.00 alkaen, yhteinen ohjelma aloitetaan klo 18.00) – ma klo 14.00
Hinta: 195 € (sis. rumputarvikkeet, ohjatun ohjelman,  saunan & ulkoporealtaan sekä majoituksen omilla liinavaatteilla)
– HUOM! omat eväät matkaan 🙂
Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi

Lähetän ilmoittautuneille sitten tarkempaa listausta mukaan tarvittavista välineistä.
Rummun osat (kehä, nahka, narut) löytyvät valmiina Wäärälästä ja sisältyvät kurssin hintaan. Jos haluat isomman rumpukehän niin varaa se myös etukäteen (+15 €)


Wäärälän Leeni

”SHAMAANIRUMPU ON OLLUT ALKUPERÄISKANSOILLA SEREMONIAVÄLINE. RUMMUN SOINTI ON ERITTÄIN MAADOITTAVAA JA RUMMUN SYKKEEN ONKIN KUVATTU OLEVAN LÄHELLÄ IHMISEN SYDÄMEN LYÖNTIÄ. NÄIN OLLEN RUMMUTUKSEN LYÖNTI RESONOIKIN USEIN LÄPI KEHON. RUMPUA SOITTAESSA/KUUNNELLESSA MIELI HILJENEE JA PÄÄSEE HELPOMMIN SYVÄÄN MEDITATIIVISEEN TILAAN. SYKKEEN AVULLA IHMINEN YHDISTYY LUONTOON JA ELÄMÄN ALKULÄHTEESEEN. RENTOUTUNEESSA TILASSA VOI HALUTESSAAN HAKEA VISUALISOIMISEN JA OPPAIDEN AVULLA NEUVOJA ESIM. OMIIN LUKKIUTUNEISIIN ELÄMÄNTILANTEISIIN TAI RUMMUTTAA LÄHEISILLE VOIMAA JA LOHTUA. RUMMULLA EI VOI VAHINGOITTAA TOISTA EIKÄ SIINÄ OLE NOITAVOIMIA, SE ON PIKEMMINKIN OMAN HENKISEN KASVUN VÄLINE.”

 

Uusimmat jutut
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt