Sielulle & keholle, Maya & Ravintoretriitti – Päivi Kaskimäki & Mariia Kotila – 15.-17.6.2018

 kategoriassa Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Ravintoa ja virkistystä sielulle ja keholle Wäärälässä!
Itsentuntemus auttaa luovimaan elämän haasteissa ja vastaavasti pystyt ottamaan onnen huippuhetket tietoisesti täysillä käyttöösi! Tässä viikonlopussa ovat apuna Mariian puolelta ruokavalio ja Päivin puolelta Maya-astrologia – kokonaisuus vailla vertaa. Mariia kokkailee koko viikonlopun tarjottavat, osittain yhdessä retriittiläisten kanssa.

Viikonlopun ohjelmaa:
Perjantai 15.6.
Saapuminen Wäärälään & majoittuminen (Klo 16.00-17.00 )
Illallinen
Toisiimme tutustumista, Maya-astrologiaa & musiikillinen tähtimeditaatio
Saunomista, paljuilua & uimista….


Lauantai 16.6.
Aamiainen

Ryhmiin jakautuminen:
Ryhmä I – Kokkaa Mariian opastuksella lounasta ja saa samalla herkullisia kasvisruokareseptejä kotiinvietäväksi
Ryhmä II – Maya-Astrologian ääreen Päivin opastuksella. Syntymä Maya-merkkisi, valon teemat ja kasvun kohdat
Lounas
Ryhmät vaihtavat paikkaa
Päiväkahvit
Koko ryhmä yhdessä – henkilökohtaisen vuosienergian syklinvaihe kartallasi. Syntymäpäivänäsi saat uuden vuosienergian. Nämä muodostavat 13 vuoden syklejä. Saat tietää missä vaiheessa olet menossa; uuden alussa, kriittisellä vedenjakajalla vai irtipäästämässä vanhaa/lataamassa uutta sykliä varten.
Illalinen
Tähtimeditaatio
Saunaa, uintia ja kesäisestä illasta nauttimista yhdessä!
Iltapalaa


Sunnuntai 17.6.

Aamiainen
Jakaantuminen ryhmiin
Yksi ryhmä perehtyy Maya-astrologiseen voimamerkkiinsä Päivin opastuksella. Tämä laatu kuvaa sitä, mitä olet tullut tekemään sielun palolla ja henkisenä tehtävänäsi. Syntymä- ja
voimamerkin vaikutus persoonallisuuteesi, erityisesti tässä vuosienergian vaiheessa. Mihin sinun on tärkeä kiinnittää huomiota elämäsi valinnoissasi nyt ja millaisia hahmotelmia näkyy tulevaisuudessasi.
Yksi ryhmä kokkaa lounaan Mariian opastuksella.
Lounas
Ryhmät vaihtavat paikkaa
Lähtökahvit
Loppukeskustelut ja jakaminen
Lopetus klo 16.00

 

Mariia;
Ruokavaliolla on valtavan suuri merkitys niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiin. Näitä kahta ei voi erottaa toisistaan ja siitä syystä paneudumme näihin asioihin retriitti-viikonloppuna.
Yhdessä tekeminen toimii myös hyvänä opettajana, joten yhteisiä kokkailuja ja herkkuhetkiä tiedossa! Tulet saamaan konkreettisia vinkkejä ruoanlaittoon, tasapainoiseen ruokavalioon ja sen potentiaalista täysipainoisen hyvinvointisi edistämisessä.

”Olen herännyt, hurahtanut, höpsähtänyt ja höyrähtänyt pH-ruokavalioon ja elämäntapaan 2011 keväällä onnekkaiden yhteesattumien vuoksi. Oloni oli ollut todella kurja, olin umpisolmussa kehoni kanssa, se ei enää ollut tuntunut pitkään aikaan omalta, mutta en yhtään tiennyt mikä minua vaivasi. Mieleni heitteli myöskin kaikenlaista kärrynpyörää ja tuntui, etten ole lainkaan ohjissa. Olin ihan loppu. Työni kehonpuhdistusten parissa toivat eteeni uutta tietoa laitteen maahantuojan koulutusten myötä, mutta pH-tasapaino oli se mihin jäin. Sain kehoani puhtaaksi askel kerrallaan edeten ja itseäni kuunnellen. Uusi makumaailma avautui ja samalla myös keittiössä häärivä ja viihtyvä luova olento minussa pääsi vapauteen antaen minulle mahdollisuuden toteuttaa itseäni makuhermoja kutkuttavalla tavalla. Allergiani, hiivaisuuteeni, alakuloni, mielialojen vuoristorata, haukottelu, hammaskivi, nuhat, yskät, tulehdukset, vatsaongelmat kaikessa kirjossaan, talvikuiva iho, naksuvat nivelet ja moni muu jäi. Hävisi. Lakkasi olemasta. Minusta tuli terve, tasaisen energinen, iloinen, innostunut ja onnellinen nainen, äiti ja yrittäjä. Olin saanut elämäni takaisin!”

Voit seurata Mariiaa jo etukäteen Instagramissa ja Facebookissa;
instagram.com/mariiashealthjourney
facebook.com/#mariiashealthjourney

 

Päivi;
Maya-astrologian avulla pääset oman potentiaalisi äärelle. Syntymä maya-merkkisi, voimamerkkisi ja kuluvan 13:n vuoden syklin henkilökohtainen vuosienergia!
Täsmä tietoa juuri sinulle ja huikeita työkaluja arjen avuksi.

  • Mitkä ovat voimavarasi ja missä on vielä mahdollisia esteitä?
  • Mitä olet tullut tekemään sielun palolla ja henkisenä tehtävänäsi?
  • Millaisessa elämän kehitysvaiheessa olet nyt menossa, uusi alku vai vanhan loppuun saattamista, kenties vedenjakaja ja valintojen vuosi?
  • Tästä kaikesta saat lisätietoa maya-astrologian avulla.Omia merkkejä voit käydä laskemassa jo ennakkoon sivuillani maya-merkki laskurilla. Saat maistiaisina sieltä lyhyen luonnekuvauksen.
  • Kurssilla syvennämme lisää asiaa. Viikonlopun aikana luvassa lisäksi mm. tähtimeditaatioita.

”Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla, selvänäkijänä ja maya-astrologina. Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon. Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.”

Lisää Päivistä:
www.paivikaskimaki.com

 

Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi
Hinta: 380 €/hlö sis. majoituksen 2-4hh, saunaelämykset, ohjelman, kaikki ruokailut, maya-opiskelu materiaalit, sekä alv:n.
(omat liinavaatteet matkaan! vuokra Wäärälästä 15 €/setti)
Aikataulu: pe klo 17 –  su klo 16.00

 

Uusimmat jutut
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt