Syyspäiväntasauksen Meditaatio – 23.9.2018 – Wäärälän Leeni

 kategoriassa Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Nyt on jälleen juuri oikea hetki kokoontua Wäärälän Tupaan kokemaan, jakamaan ja tuntemaan. Lämpimästi tervetuloa siis mukaan meditaatiohetkeen sunnuntaina 23.9.2018 klo 16.00 alkaen.

Itselläni kesä on pitänyt sisällään henkisesti hyvin synkkiäkin hetkiä ja niihin kurkistaminen on saanut valon jälleen loistamaan entistä kirkkaampana. Kaikkin tuntemusten salliminen ja niihin kivunkin keskellä katsominen vapauttaa meitä taas lähemmäksi luonnollisinta versiota itsestämme <3
Kutsunkin sinut juuri sellaisena kuin tässä hetkessä olet voimaantumaan ja puhdistumaan Wäärälään. Syyspäiväntasaus on alkuperäiskansoilla ollut tärkeä siirtymisjakso Medicine Wheelissä ja sitä se myös energeettisesti on edelleen.

Ilta pitää sisällään ajatuksia käsillä olevasta ajasta & illan teemasta syyspäiväntasaukseen liittyen sekä opastusta kuukalenterin käyttöön, henkilökohtaiset viestit jokaiselle osallistujalle, yhteismeditaation sekä aikaa ajatuksille & kysymyksille.

Kuva: Joel Jyrinki

Aikataulu: n. klo 16.00 – 18.00
Hinta: 35 €/hlö (jokainen iltaan osallistuja saa ilmaiseksi matkaansa vielä loppuvuoden kuu- ja sääpäiväkirjan! <3 Kiitos Yläkuukustannuksen!)
Ilmoittautumiset: leeni.minkkinen@waarala.fi
(mukaan mahtuu max. 10 osallistujaa ja ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 1 viikko ennen tapahtumaa, ennakkovalmisteluiden vuoksi <3)

Uusimmat jutut
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt