Woimarummun valmistus 22.9.-23.9.2017 – Wäärälän Leeni

 kategoriassa Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Tervetuloa rakentamaan kanssani oma Woimarumpu <3
Woimarummun synnyttämistä tukee hienosti perjantaille osuva Syyspäiväntasaus ja perjantaille onkin lisäksi suunnitteilla myös rituaali joka tukee tuota siirtymäjaksoa. Syyspäiväntasaus on energeettisesti voimakas ajanjakso ja ollut alkuperäiskansoilla medicinewheelissä myös tärkeä siirtymäpäivä kesän ja syksyn välillä.

Kokoonnumme Wäärälään myöhäisiltapäivällä, hieman kunkin salliman aikataulun puitteissa ja aloitamme rummuntekotaipaleen yhteisellä voimaeläinmatkalla. Voimeläin matkassamme lähdemme rakentamaan omaa Woimarumpua. Illan aikana välitän osallistujille yksilölliset viestit ja teemme myös syyspäiväntasaukseen sopivan luontoyhteysrituaalin, jolla vapautamme kehostamme tunteita, huolia sekä tarpeettomia energioita. Illan päätteeksi on vielä iltapalaa tarjolla sekä sauna  lämpimänä.

Aamupalan jälkeen lauantaina jatkamme rummun sekä rumpukapulan työstämistä pienen aamumeditaation jälkeen. Halukkaat voivat myös maalailla rumpunahkaansa kuvioita, värejä, hahmoja tai muuta itselleen tärkeää symboliikkaa. Päivän lopuksi vihkimme rummut omalla voimallamme käyttöömme.

Voit halutessasi rakentaa rummun myös jollekin läheisellesi lahjaksi! <3

Aikataulu: pe klo 16.00/17.00 – la klo 12.00
Hinta: 225 € (sis. rumputarvikkeet, ohjatun ohjelman, ruokailut, saunan & ulkoporealtaan sekä majoituksen omilla liinavaatteilla)
Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi

Lähetän ilmoittautuneille sitten tarkempaa listausta mukaan tarvittavista välineistä. Rummun osat (kehä, nahka, narut) löytyvät valmiina Wäärälästä ja sisältyvät kurssin hintaan.

leeni-rumpu-ii-4-640x640

”SHAMAANIRUMPU ON OLLUT ALKUPERÄISKANSOILLA SEREMONIAVÄLINE. RUMMUN SOINTI ON ERITTÄIN MAADOITTAVAA JA RUMMUN SYKKEEN ONKIN KUVATTU OLEVAN LÄHELLÄ IHMISEN SYDÄMEN LYÖNTIÄ. NÄIN OLLEN RUMMUTUKSEN LYÖNTI RESONOIKIN USEIN LÄPI KEHON. RUMPUA SOITTAESSA/KUUNNELLESSA MIELI HILJENEE JA PÄÄSEE HELPOMMIN SYVÄÄN MEDITATIIVISEEN TILAAN. SYKKEEN AVULLA IHMINEN YHDISTYY LUONTOON JA ELÄMÄN ALKULÄHTEESEEN. RENTOUTUNEESSA TILASSA VOI HALUTESSAAN HAKEA VISUALISOIMISEN JA OPPAIDEN AVULLA NEUVOJA ESIM. OMIIN LUKKIUTUNEISIIN ELÄMÄNTILANTEISIIN TAI RUMMUTTAA LÄHEISILLE VOIMAA JA LOHTUA. RUMMULLA EI VOI VAHINGOITTAA TOISTA EIKÄ SIINÄ OLE NOITAVOIMIA, SE ON PIKEMMINKIN OMAN HENKISEN KASVUN VÄLINE.”

 

Uusimmat jutut
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt