10.-12.7.2020 – SHAMAN WALKERS, Mind Flyers – Markku Backman

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Lämpimästi tervetuloa mukaan shamanistiseen viikonloppuun 10.-12.7.2020.
Markku Backman on ollut itselleni yksi niistä merkityksellisistä opettajista ja kanssamatkaajista shamanistiseen maailmaan. Markun kanssa koet tuona viikonloppuna jotain todella aitoa, luonnollista ja voimallista.

Kurssin sisältö: Kaikki on sykkivää sähköistä värähtelyä, energiaa

Hyvinvointimme tarvitsee kehomme ja mielemme/energiamme yhteistyötä. On tärkeää olla elämän sykkeessä mukana koko ajan ja kehollisesti se tarkoittaa rytmillistä lihastyötä eli liikuntaa. Energian ja mielen osalta se tarkoittaa yhteyttä luonnon ja ympärillämme olevien erilaisten energioiden värähtelyihin.

Tämä kurssi yhdistää molemmat täydelliseksi kokonaisuudeksi. Opit liikkumaan ja samalla olemaan meditatiivisessa tyhjässä tilassa tai toisaalta aistien kehosi toimintoja syvällisesti. Kurssin aikana teemme erilaisia helppoja liikuntaharjoituksia ja rummutusmatkoja, jotka helpottavat pääsemistä kiinni elämänsykkeeseen kokonaisvaltaisesti. Liikunnalliset harjoitukset tapahtuvat pääasiassa kävellen tai juosten, oman kunnon mukaan, joko paljain jaloin, tai kengät jalassa. Toisaalta teemme paljon rummutusmatkoja, joissa rummun syke ja mielikuvat saavat energiamme avautumaan ja liikkumaan aivan uudella tasolla.

Henkisen tien kulkijalle, kurssi on erinomainen mahdollisuus yhdistää maadoittava maan sykkeessä tapahtuva liikunta, universaaliin korkeisiin värähtelyihin. Voidaankin sanoa, että mitä paremmin olet yhteydessä maahan, sen korkeammalle voit kohota turvallisesti. On ihanne tila, jos sinun on mahdollista ottaa oma rumpu mukaan kurssille.

Tule mukaan elämäsi ja sydämesi sykkeeseen!

 

Aikataulu: pe klo 18.00 – su klo 12.00

Hinta: 288 € (sis. ohjelman, majoituksen omilla liinavaatteilla sekä ruokapaketin)

Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi

Kurssi toteutuu minimissään 10 henkilöllä

 

Kuka on Markku:

Markku Backman on homeopaatti ja shamaani, joka vahvistaa luontoyhteyttään selviytymisretkillä. Mies nukkuu metsässä taivasalla pitkien kanoottiretkien päätteeksi lähes syömättä ja juomatta. Luonto merkitsee hänelle kaikkea tässä maailmassa, ja siksi hän neuvookin mieltämään luonnon peiliksi. Se heijastaa siihen kohdistuneet teot takaisin meihin ihmisiin. Kun Backmanilta kysyy, mitä luonto hänelle merkitsee, vastaus on kaikkea. Jos lähdetään alusta alkaen liikkeelle, ihmiset saavat ravintonsa luonnosta, ja siitä syntyy ihmisen keho.

– Mitä paremmin kohtelemme luontoa, sen paremmin itse voimme. Luonto on kuin peili, se heijastaa sinuun itseesi takaisin sen, mitä teet sille.

Markku on kirjoittanut kirjat voimaeläimistä, kurssittanut vuosia shamanismista ja tehnyt sekä opettanut Navajo/Whizhealer -terapiaa. Terapia on Markun kehittämä energiahoitomuoto, joka perustuu osittain vanhoihin luonnonkansojen käyttämiin metodeihin.

 

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!