11.-13.9.2020 – Nautinnollinen Naiseus -retriitti – Mia Modig

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Elokuussa annamme itsemme antautua elämän syleilyyn Wäärälässä. Nautimme tämän Keski-Suomessa sijaitsevan upean paikan ainutlaatuisesta energiasta järven rannalla, luonnon vehreyden ympäröidessä meitä. Täällä sinusta pidetään hyvää huolta. Nautinnollinen Naiseus retriitti on tantrinen, lempeä ja rohkaiseva. Retriitti antaa paljon mukaan vietävää elämääsi. Opit arvostamaan omaa kehoasi ja pitämään siitä juuri sellaisena kuin se on. Löydät avaimet omaan seksuaalienergiaasi, joka mahdollistaa uudenlaisen elinvoiman sinussa ja arjessasi. Uskallat vastaanottaa enemmän nautintoa, iloa, hellyyttä, huomiota ja rakkautta.
Viikonloppu sisältää lempeitä tantrisia harjoituksia, läsnäoloa, hemmottelua, Yinjoogaa ja meditaatiota. Saamme nauttia makuaisteja hivelevästä kasvisruoasta, saunan pehmeistä löylyistä, Väärä-järven vedessä uimisesta ja kesäillan kauneudesta porealtaassa.

Laskeudumme kiireettömään olemisen tilaan, joka antaa mahdollisuuden syvään nautintoon ja rakkaudelliseen kokemiseen kaikelle sille mitä sinussa on. Lähestymme itseämme ja kehoamme arvostaen ja rakastaen. Opimme huolehtimaan ja kunnioittamaan rajojamme. Retriitillä on aikaa huomioida sinua. Kohdata lempeästi itseään ja toisia. Hemmotella kehoa ja mieltä. Vastaanottaa ja täyttyä, tuntea vapaasti ja kohdata kanssa sisaria aidossa ja välittävässä ympäristössä. Tällä retriitillä elämän kauneus avautuu ja antautuu ulottuvillesi turvallisesti yhdessä toisten naisten kanssa.

Kaikki tämä tapahtuu kohtaamalla itsesi lempeäsi, hyväksyvästi ja tuetusti. Käytän ohjauksessa kehollisia, kokemuksellisia ja tantrisia menetelmiä. Tapani ohjata on läsnäoleva, herkkä, tarkka- näköinen ja ihmisyyttä vaaliva. Työskentely on sydäntä avaavaa, olemustasi rentouttavaa, tuettua ja itsetuntemustasi syventävää. Koet elämää ja nautintoa juuri sen verran, kun uskallat itsestäsi antaa. Antautumalla elämälle, paljastaa elämä itsensä sinulle.
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle nautinnolliselle matkalle juhlimaan naiseuttasi ja itse elämää!

Aikataulu: pe klo 16.00 – su klo 15.00
Hinta: 375 €/hlö
Hinta sisältää retriitin ohjauksen, majoituksen, kasvisruoan, saunan ja porealtaan hemmottelulla. Liinavaatteet voit vuokrata Wäärälästä 15€/ setti tai ottaa omat lakanat mukaan. Ota mukaasi myös joogamatto, vesipullo, muistiinpanovälineet, villasukat, pyyhe ja hygienia tarvikkeet, sekä vaatteita joissa sinulla on hyvä olla ja pystyt myös liikkumaan. Vältämme retriitillä hajuvesiä ja muita voimakkaita tuoksuja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot; info@nautinnollinennaiseus.fi
Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajasta: Mia Modig on tantrinen elämäntaidonvalmentaja, henkinen ohjaaja ja hoitaja. Hän on kulkenut omaa matkaa keho- ja energiatyöskentelyn, tantran, henkisen työskentelyn ja ravitsemuksen parissa. Ennenkaikkea hän on kuitenkin oppinut elämällä.
Voit lukea lisää Miasta

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!