2.-4.10.2020 – Olet Rakas ja turvassa, vihatyöpajaviikonloppu pariskunnille – Jari Koponen

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Lämpimästi tervetuloa viettämään yhteistä viikonloppua parisuhdetyöpajan sekä lämpimän läsnäolon merkeissä. Wäärälän miljöö takaa osaltaan ikimuistoisen ja lämpimän ympäristön viikonlopulle.
Me kaikki tarvitsemme rakkautta ja turvallista ilmapiiriä ilmentääksemme täysillä sitä mitä todella olemme, mm. sitä on Jari pariskunnille opettamassa. Päivät Wäärälässä antavat teille pariskuntana lisäksi tilaisuuden irtaantua arjesta aivan uudella tavalla, tarjoten myös mahdollisuuden parisuhteenne kasvuun. Jarin osaavassa mutta sallivassa ja sydämellisessä ohjauksessa opitte varmasti uutta niin itsestänne kuin toisistannekin.

”Jos kykenet kunnioittamaan itseäsi ja toisia, sinulla on terveet rajat. Silloin kykenet myös ilmaisemaan vihaa rakentavasti – tunnistatpa sitä tai et. Mutta jos huomaat, että siedät esimerkiksi väärinkohtelua, vaikka se satuttaa, tukahdutat vihan tunnettasi. Mikäli taas huomaat kaatavasi syyt helposti toisten niskaan, suojelet itseäsi hyökkäämällä. Huolimatta siitä, miten vihaan suhtaudut ja mitä ajatuksia viha sanana sinussa herättää, on viha joka tapauksessa meillä kaikilla oleva perustunne. Koska sen tehtävänä on suojella ja puolustaa, emme voisi elää hetkeäkään ilman sitä. On hyvä muistaa, että mitä tasapainoisempi suhteemme on vihan tunteeseen, sitä helpompi meidän kunnioittaa itseämme ja toisiamme ja sitä helpompaa meidän on tulla kunnioitetuiksi.”

-Jari Koponen-

 

Aikataulu: pe klo 17.00 – su klo 14.00
Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi
Hinta: 435 €/hlö sis. aivan kaikki! (ohjaus, majoitus parisukuntana 2hh, iltasaunomiset & paljuilut sekä 4 ruokailuhetkeä, 2 aamupalaa + 2 iltapäiväkahvia)
Huom! omat liinavaatteet sekä pyyhe matkaan. Mukaan mahtuu max. 5 pariskuntaa!

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!