24.6.2020 – LÖYDÄ LUONNON VOIMA – keinoja mielen rauhoittamiseen luonnon avulla -Maiju Hietanen

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Tervetuloa löytämään keinoja mielen rauhoittamiseen ja hyvinvointiin sekä oppimaan luonnon hyvinvointivaikutuksista.

Työn ja vapaa-ajan eri vaatimukset, aistiärsykkeet, kuormitustekijät sekä mielessä pyörivät ajatusvyyhdit ja niistä nousevat tunteet estävät meitä rauhoittumasta. Rauhoittumisen tilaa kuitenkin tarvitaan, jotta keho ja mieli voivat palautua kuormituksesta ja voimme hyvin.

Luonto tarjoaa meille lempeän ympäristön, jossa rauhoittumisen tilaan voi päästä lähes automaattisesti, ja palautumisen käynnistyminen mahdollistuu. Jo pelkkä luonnossa oleskelu edistää palautumista stressistä ja parantaa mielialaa, ja siihen yhdistetyt yksinkertaiset harjoitukset auttavat meitä ohjaamaan itseämme kohti rauhoittumisen tilaa.

Valmennuksessa kerrotaan luonnon hyvinvointivaikutuksista ja tehdään yksinkertaisia harjoituksia luonnon äärellä. Harjoituksissa käytetään apuna hengitystekniikoita, aisteja ja mindfulnessia, sekä keskustellaan kokemuksista harjoitusten välissä. Jokainen saa osallistua haluamallaan tavalla, eikä omia kokemuksiaan ole pakko jakaa muille.

Valmennuksen jälkeen sinulla on käytössäsi lempeitä keinoja mielen rauhoittamiseen ja hyvinvointiin luonnon avustuksella.

 

Ohjaajana toimii Maiju Hietanen, jonka opintoihin valmennus liittyy. Hän opiskelee tällä hetkellä ergonomiaa ja työhyvinvointia, sekä valmistuu ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi kesäkuussa. Aiemmin hän on opiskellut luonnon hyvinvointivaikutuksista Green Care -perusopinnoissa sekä Luontoyhteysmenetelmät opetus- ja ohjaustyössä -koulutuksessa.

 

Ajankohta ja kesto: ke 24.6.2020 klo 17-20
Osallistujamäärä: 5-15 hlöä
Sitovat ilmoittautumiset 10.6. mennessä maijuehietanen@gmail.com
Hinta: 30 e/hlö

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!