26.-28.6.2020 sekä 3.-5.7.2020 Lempeä läsnäolo joogaviikonloppu – Valkoinen sulka, Sari Rito

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

(Huom! Luvassa kaksi erillistä joogaviikonloppua <3)

Anna itsellesi lahjaksi lempeää läsnäoloa, hiljaisuutta ja kiireetöntä aikaa. Wäärälän tuvassa, kauniin luonnon ympäröimänä pääset lähemmäs itseäsi ja saat mahdollisuuden kuunnella mitä omalla keholla, mielellä ja sydämellä on sinulle kerrottavaa. Saat ladattua itsesi, sekä akkusi ja pääset yhteyteen oman voimasi kanssa, joka arjen keskellä joskus meiltä kaikilta pääsee kadoksiin.

Retriitillä yhdistämme joogan ja erilaiset meditaatioharjoitukset kokonaisuudeksi joka huoltaa niin kehoa kuin mieltä. Juuri sinulle kokatut kasvisruuat, rantasaunan lempeät löylyt ja unet ihanassa kammarissa tai aitassa viimeistelevät elämyksen kaikille aisteille.

Hiljenny itsesi äärelle ja löydä yhteys kehon, mielen ja hengityksen välillä. Harjoitusten avulla tasapainotamme kehoa, jolloin oman mielen tutkiminen ja itseensä tutustuminen tulevat lähemmäksi. Joogan lempeä asenne omaan kehoon ja sen rakastamiseen avaa oven hyväksyvälle suhtautumiselle itseesi.

 

Talastupa

Näkymää laiturilta

Kenelle? 

Jos kaipaat rauhaa ja lempeää liikettä keholle sekä mielelle. Jos kaipaat kauneutta ja luontoa ympärillesi- kaukana omasta arjesta ja kiireistä, on tämä viikonloppu juuri sinulle tarkoitettu. Retriitissä yhdistämme dynaamisen joogan ja pehmeän, hellivän Yin joogan sekä meditoinnin kokonaisuudeksi joka rentouttaa, voimistaa sekä rauhoittaa.

Joogataustaa ei vaadita. Olet tervetullut retriitille, olet sitten ensikertalainen tai jo joogapolkua pidempään kulkenut.

Hinta: 379€- 30.4 saakka, jonka jälkeen hinta on 399€. Hinta sisältää joogatunnit, ruokailut, majoituksen sekä saunan.

Ohjaajana: Sari

Milloin: Perjantai 28.6-sunnuntai 30.6 SEKÄ Perjantai 3.7. – Sunnuntai 5.7.2020
Huom! Ensimmäinen, kesäkuun viikonloppu on jo täyteen varattu.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: leeni.minkkinen@waarala.fi

 

Alustava aikataulu:

Perjantai 26.6 /Perjantai 3.7.

Klo 15.30- saapuminen ja majoittuminen

Klo 17.00-19.30 Yin & Yang harjoitus

Klo 20.00 salaatti-iltapala

 

Lauantai 27.6 / Lauantai 4.7.

klo 7.00-8.30 Aamujooga

klo 8.15- Aamupala

Omaa aikaa samoilla luonnossa tai vain olla ja rentoutua, mahdollisuus myös yhteiseen metsäretkeen pyhälle puulle.

klo 12 Lounas

klo 15- Joogaharjoitus

klo 17.30 Illallinen

Saunomista ja paljuilua<3

 

Sunnuntai 28.6 / Sunnuntai 5.7.

Klo 7.00- Aamujooga

Klo 8.30- Aamupala

Vapaa aikaa omiin nautintoihin

Klo 12 lounas

Klo 14 retriitin yhteinen päätös<3

 

Missä?

Wäärälän tupa, Ruuhimäessä, Keski-Suomen sydämessä.

Mitä tarvitset mukaan?

Oman joogamaton, vesipullon, villasukat sekä mukavia vaatteita joogaamiseen ulkona ja sisällä, säästä riippuen. Lakanat sekä pyyhkeen ja uima-asun.

Hatha-jooga

Hatha-jooga jollaista kurssin voimistavassa, Yang, osiossa harjoitamme on lempeää, hengityksen tahdissa tehtävää asana (asento) harjoitusta. Asanoita ei suoriteta vaan liikutaan, hengityksen tahtiin- kehoa kuunnellen ja tuntemaan oppien. Tarkoitus ei ole venyä ääriasentoihin vaan tehdä hyvää keholle, on sen tila tässä hetkessä sitten notkeampi tai kankeampi.

Yin-jooga

Yin-jooga puolestaan tarjoaa vastapainoksi lempeästi huoltavaa harjoitusta, jossa asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Harjoituksen rytmi on hidas ja asanoiden tulisi olla ennen kaikkea rentoja, niissä ei pusketa äärirajoille vaan opetellaan ymmärtämään että vähemmän on enemmän. Yin- asanoiden vaikutus kohdistuu fyysisen kehon syvempiin osiin; sidekudoksiin, niveliin ja kalvorakenteeseen. Henkisellä puolella yin tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja olla läsnä itselleen. Asanoissa viipyminen antaa mahdollisuuden hiljentyä kuulemaan mitä keholla, mielellä ja sydämellä on kerrottavana. Monesti harjoituksen suurimmiksi haasteiksi nousevatkin juuri oman mielemme haasteet sekä kärsimättömyys. Pelkästään jo se että malttaa olla suorittamatta harjoitusta ja puskematta kehoa vaan hyväksyy sen rajoitukset ja pintaan nousevat vaikeatkin tunteet, riittää harjoittamaan kärsivällisyyttä ja läsnäoloa.
Yin ja Yang kuvaavat kahta puolta, joiden tasapainottamisesta koko elämässä ja sen eri osa-alueissa lopulta on kyse. Sana Yang tarkoittaa ”vuoren aurinkoista puolta” ja Yin puolestaa kuvaa ”vuoren varjoisaa rinnettä”. Valo ja varjot ovat läsnä niin jokaisessa päivässä kuin koko elämässä ja me tarvitsemme molempia. Kehoa energisoivaa valoa ja Yangia, sekä kehoa rentouttavaa ja palauttaa varjoa, eli Yinia.

Wäärälän tuvan tunnelma sekä emäntä Leeni ja opettajasi Sari odottavat sinua sydän sekä syli avoimena. Ilmoittaudu mukaan. Max 12 osallistujaa.

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!