3.9.2020. – Löydä Polkusi -valmennus – Maiju Hietanen

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

ETSITKÖ UUTTA SUUNTAA, TAVOITETTA TAI PÄÄMÄÄRÄÄ?
Tervetuloa Löydä polkusi -valmennukseen!

Haaveet, toiveet ja unelmat ovat hyvinvoinnin suuntaviivoja. Ne ohjaavat meitä kohti sitä, mistä saamme hyvän olon. Unelmat kertovat niistä asioista, joita kaipaamme elämäämme ja joita kohti kannattaa suunnata. Unelmat kertovat paljon myös meistä itsestämme: mitä koemme tärkeäksi, minkälaiseksi elämämme haluamme, minkälaisiksi haluamme kasvaa ja kehittyä.

Kun haluaa asettaa itselleen tavoitteen, on unelmointi loistava työkalu. Unelmat saavat olla villejä, rajoituksettomia, mahdottomiakin. Mutta niistä villeimmistäkin unelmista voi poimia oivalluksia siihen minkälaisia tavoitteita elämälleen haluaa asettaa.

Ilman unelmia, tavoitteita ja päämääriä voimme kokea ajelehtivamme omassa elämässämme tai kulkevamme jonkun muun ohjailemana. Kun tiedämme minne olemme menossa, alamme keskittyä niihin asioihin, jotka vievät meidät kohti tavoitettamme. Näin elämäämme alkaa tulla lisää hyvinvointia tukevia rakenteita.

Valmennuksessa tehdään mm. mielikuvaharjoituksia sekä keskustellaan tavoitteista ja niiden saavuttamisen keinoista. Tämä valmennus toimii jatkumona Löydä luonnon voima- ja Löydä itsesi -valmennuksille, mutta toimii myös yksittäisenäkin.

 

Ohjaajana toimii Maiju Hietanen, ratkaisukeskeinen valmentaja (valm. 09/2020). Ratkaisukeskeisenä valmentajana hän johdattelee valmennettavia omien tavoitteidensa äärelle, auttaa kirkastamaan tavoitteita sekä pohtimaan keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Paikka: Wäärälä, Pirttijärventie 230, 41440 Ruuhimäki

Ajankohta ja kesto: to 3.9.2020 klo 17.30-20

Osallistujamäärä: 5-15 hlöä

Sitovat ilmoittautumiset to 27.8. mennessä maijuehietanen@gmail.com

Hinta: 30 e/hlö

Maiju <3

dav

 

 

 

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!