(30.8.-) 31.8.-1.9.2019 Avautuminen ihanaan naiseuteen – Maitri & Teresa

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Kaipaatko syvempää yhteyttä omaan naiseuteesi? Painatko ruuhkavuosissa kiireisenä ja koitat riittää kaikkeen? Onko naiseutesi hautautunut perheen huolenpidon ja kotitöiden alle? Tai ehkä olet tuore äiti, ilman omaa aikaa ja naisellista identiteettiä. Tai ehkä vuodet ovat vierineet jo pidempään ja vaihdevuodet tuntuvat hävittäneen joskus kukoistaneen naiseuden. Tai kenties olet vielä aivan naiseutesi alkutaipaleella, mutta et tiedä kuinka puhjeta kukkaan?

Mikä tahansa onkaan tilanteesi, voit aina lähteä tutkimaan ja vahvistamaan omaa naiseuttasi! Jotta voisit tuntea itsesi hehkeäksi, viehättäväksi, voimaantuneeksi, rennoksi, avoimeksi, iloiseksi, sensuaaliseksi naiseksi, joka todella olet! Me ihanat naiset, Teresa ja Maitri, haluamme lähteä oppaiksi ja kanssakulkijoiksi sinulle tähän ihmeelliseen matkaan. Teemme viikonlopun aikana monia erilaisia (aivan ihania!) harjoituksia naiseutemme löytymiseksi. Tanssimme, hoidamme ja hellimme itseämme ja toisiamme, tuemme ja jaamme sisarellisessa, turvallisessa ilmapiirissä. Riemuitsemme ja juhlistamme naiseuttamme, hiljennymme itsemme äärelle, rentoudumme, nautimme kauniista ympäröivästä luonnosta sekä ihanan puusaunan löylyistä ja uimisesta. Voiko olla ihanampaa tapaa asettua oman naiseuden tutkimusmatkaan kuin toisten ihanien naisten kanssa Wäärälän upeassa miljöössä turvallisten hirsiseinien syleilyssä! Tule mukaan!

Luvassa on mm.

* naiseuttasi avaavaa joogaa
* itsemyötätuntoharjoituksia
* omasta kehosta lähtevää liikettä/tanssia
* meditaatioita
* hoitoja
* jakamispiirit
* tantrisia ja sensuaalisia harjoituksia naisille
* oman kehon hyväksymistä ja ihailua
* perjantaina halukkaille uuden kuun seremonia (ihanteellinen hetki aloittaa jotain uutta elämässä!)

Kurssin hinta: on la-su 360 euroa sisältäen majoituksen, kasvisruuat (aamupala, lounas, iltaruoka), saunan ja kahden opettajan tarjoaman monipuolisen ohjelman.
Lisäksi jos haluat (erittäin suositeltavaa!) osallistua perjantain uuden kuun aloitusseremoniaan, tulee lisämaksua pe-la (yöpyminen+salaattibuffee+seremonia+sauna) 55 euroa.
Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse valitseko la-su vai pe-su paketin.

Ilmoittautumiset: anumaria@mandalatalo.com, lisätiedot: 040 7773236/ Anu Maria (Maitri). Tarkempi kurssiaikataulu ilmoitetaan osallistujille.

 

Oppainasi:


Maitri

“Olen lempeä, läsnäoleva ja myötätuntoinen, pitkän linjan (jo lähes 20 vuotta) jooga- ja meditaatio-opettaja. Olen ollut nuoresta asti hyvin naisellinen ja sensuaalinen nainen ja nauttinut siitä! Nautin kehollisuudesta, tanssista, liikkeestä, oman olemukseni herkkyydestä ja orgastisuudesta, mutta myöskin meditaatiosta ja hiljaisuudesta. Tantran myötä olen löytänyt yhä syvempiä tasoja seksuaalienergian ilmentymisessä, itsessäni ja kaikkialla. Ihmissuhteiden kautta olen saanut kokea monenlaisia elämän tärkeitä oppiläksyjä. Olen kokenut todella merkittäväksi naisten kanssa työskentelyn, jotta naiset voisivat loistaa niinä kauniina, ainutlaatuisina ja ihastuttavina olentoina kuin he todellisuudessa ovat!”

Joogaopettaja
Mindfulness-ohjaaja CMF
Reiki- ja Seichem Master
Tantric Life Coach

Sekä

Teresa

“Olen helposti lähestyttävä ihana rakkauden lähettiläs. Säteilen sisäistä rauhaa ja rakkautta.
Aitous, iloisuus, eloisuus, innostavuus, naisellisuus ja avoin luonnollinen seksuaalisuus ovat osa minua.
Minulla on ollut hyvin opettava elämä, josta lahjana syvä ymmärrys ja myötätunto.
Syntymälahjana olen saanut kyvyn aistia herkästi energiat, jotka kertovat puhtaan totuuden ilman sanoja niin ihmisissä kuin luonnossakin.
Olemme kaikki valon lapsia. Suurin toiveeni on saada nähdä kuinka kipinä syttyy sinussa ja alat loistaa ainutlaatuista Sinua!”

I.S.G.Hierontaterapeutti
Lähihoitaja
Tantric Life Coach

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!