Aurakarttakurssi – Aurinkotuvan Päivi Jaakkola – 21.9.2018

 kategoriassa Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Tiesitkö että nimesi ja syntymäpäiväsi väreilee erilaisia värejä. Ne kertovat sinusta, vahvuuksistasi, voimavaroistasi ja taidoistasi. Käytätkö hyödyksesi niitä lahjoja joita sinulle on suotu? Oletko tietoinen sydämesi säteilystä, entä oletko kulkemassa sitä elämänpolkua johon sinulla on luontainen taipumus. Sitä polkua joka tuo esille parhaiten kykysi ja mahdollisuutesi.

Tervetuloa mukaan tutustumaan omaan aurakarttaasi ja opettelemaan sen tekoa myös muille!

Aikataulu: klo 16.00 – 21.00
Hinta: 80 € / hlö (hinta sisältää ohjelman, kurssimateriaalin, kahvi/tee ja suolapala)
Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi

 

Päivistä:

”Kiva, että kiinnostuit minusta! Olen Päivi Jaakkola, Aurinkotuvan emäntä ja omistaja. Olen ensimmäiseltä ammatiltani perushoitaja ja sieltä polkuni on kulkenut monien mutkien kautta tähän päivään, takaisin Sajaniemeen, lähelle paikka jossa olen syntynyt. Aikaisempien ammattieni lisäksi olen kouluttaunut luontaishoitojen alalle, jolla olen viihtynyt jo yli 15 vuotta. Luontaishoidoista ensin mukaan tuli vyöhyketerapeutin koulutus, sitten päähieronnan kurssit ja lopuksi vielä kupparin opinnot. Myöhemmin olen opiskellut myöskin energiahoitoja, reikimasterin opinnot ja enkelihoitajan koulutus ovat myöskin takana päin. Rummuista kiinnostuin kun rakensin itselleni ensimmäisen rummun ja niitä on tullut sitten lisää vuosien varrella. Lisäoppia olen saanut intiaanien parantamis-ja seremoniapäiviltä kun Lentävä Kotka, viisas intiaanimies on tullut Suomeen opettamaan meitä.

Meditaatio vei mennessään myöskin jo vuosia sitten kun vierailin Intiassa Dharamsalassa, tiibetiläisten pakolaisten keskuksessa ja paikallisessa luostarissa. Kotiin tultuani sain oppia meditaatiosta tiibetiläiseltä nunnalta ja siitä lähtien meditaatio on kuulunut elämääni. Meditaatiolla on monia hyviä vaikutuksia, se mm. laskee verenpainetta, rentouttaa, rauhottaa ja opettaa meitä ottamaan asiat rennommin. Ikäviä ja vaikeita asioita kohdatessa oma suhtautumistapa muuttuu, ei anna niiden kaataa tai lannistaa ja masentaa meitä. Tällä tiellä ja matka jatku, rauha kanssanne <3″

Uusimmat jutut
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt