Kuppauspäivät pe-la 24.-25.8.2018 – Aurinkotuvan Päivi

 kategoriassa Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Tervetuloa mukaan Wäärälän kuppauspäiviin!
Minulta on kovasti jo pidempään pyydetty kuppauksia ja oman aikatauluongelmien vuoksi kutsuinkin oman kuppausopettajani, Päivin Wäärälään tekemään hoitoja <3
Päivi hoitaa elokuisen perjantain ja lauantain, lämpimästi tervetuloa vanhat asiakkaat sekä uudet kiinnostuneet testaamaan olisiko kuppaus teille sopiva hoitomuoto.

Varaa hoitosi osoitteesta: leeni.minkkinen@waarala.fi tai puh. 044 9882582
Hinta: 65 €/hlö

Huom! Jos haluat majoittua Wäärälässä on hinta 45 €/hlö/yö/2hh ja 75 €/hlö/yö/1hh (omat liinavaatteet, sisältää aamupalan)

 

”Kuppaus puhdistaa, rentouttaa ja parantaa veren-, energia- ja nestekiertoa. Se antaa hermoärsytyksen akupisteisiin ja laittaa elimistön itseparantavat voimat liikkeelle. Kuppausta suositellaan parantamaan yleiskuntoa, terveyden ylläpitoon, erilaisiin kiputiloihin, reumaan, raajojen verenkierto- ja nestekiertohäiriöihin, migreeniin, astmaan, ihottumiin, akneen, korkeaan verenpaineeseen, liian korkeaan hemoglobiiniin, vaihdevuosivaivoihin. Moni kokee kuppauksen jälkeen olonsa keveäksi ja rentoutuneeksi, mutta kuppauksen hoitoteho jatkuu vielä haavojen paranemisen ajan. Tätä aikaa kutsutaan “itsehoitosavotaksi”. Kuppausta ei suositella henkilöille, joilla on anemia, verenvuototauti, k-vitamiinin puutostila, verenohennuslääkkeet käytössä (lääkärin ohjauksessa voi kupata, lääkinnässä on mahdollista pitää taukoa), syöpä, sydäntauti joka estää saunomisen, yleinen heikkous. Myös diabeteksen kanssa on syytä olla huolellinen, mm. jalkoja ei silloin kupata.

Jo kauan sitten ihmiset puhuivat pahasta verestä, joka oli monesti syynä erilaisiin vaivoihin. Nykyään puhutaan enemmänkin kuona-aineista ja aineenvaihdunnan häiriöistä, mutta edelleen monen vaivan takana on huono sakkaantunut verenkierto, jota saattaisi olla syytä elvyttää.

Ennen kuppausta asiakas käy saunassa ja pyrkii löylyttelemään sen verran voimallisesti, että iho lämpenee ja rupeaa punoittamaan. Sen jälkeen hän asettuu hoitopöydälle vatsalleen. Selkä ja jalat pestään desinfioivalla saippualla samalla lihaksia tunnustellen ja hieroen. Kuppaussarvet asetellaan paikoilleen, jonka jälkeen tehdään haavat yksitellen jokaisen sarven alle. Haavojen tekemiseen käytän kupparin “kirvestä”, jolla sipaistaan pienet viillot iholle, yleensä 3-4 viiltoa riittää. Toimenpide on lähes kivuton. Sarvet täyttyvät hiljalleen verestä, toisiin sarviin kertyy vain helmiäisiä ja toisiin voi tulla kuonaista verta hieman enemmän. Sarvien annetaan olla niin kauan kuin haavat vuotavat. Lopuksi sarvet poistetaan ja iho pestään. Kuppauksen jälkeen on juotava riittävästi nestettä. On hyvä varata itselleen aikaa palautumiseen ja voimallisia suorituksia on syytä välttää kuppauspäivänä. Seuraavana päivänä saatat halutakin siirtää “vuoria”. Haavojen paraneminen kestää noin viikon. Yleisessä

saunassa ja uimahallissa käymistä ei suositella pariin ensimmäiseen päivään tulehtumisriskin takia. Mätäkuun aikana vältän myös kuppausta.”

 

Lisää Päivistä voit lukea täältä

Aurinkotuvan Päivi

Uusimmat jutut
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt