huolenpitaa_leenimika2

Wäärälän Väki

 • Leeni
  Leeni

  Olen henkinen pohdiskelija, äiti, tytär, sisko, ystävä, naapuri, maalainen, erakko, sosiaalinen höpöttäjä, henkinen hoitaja, avarakatseinen maailmankansalainen, matkailualan rautainen ammattilainen sekä yrittäjä kolmannessa polvessa. Intohimoni kohdistuu hyvinvointiin ja sen rakentumiseen meissä kaikissa. Sydämessäni toivon, että sinä ja minä löydämme rohkeuden jokaisessa hetkessä ilmentää sitä mitä todella olemme! Hymyillään kun tavataan!

 • Mika
  Mika

  Olen Wäärälän isäntä ja innostun, kun saan toimia ihmisten parissa.  Päätyöni on ambulanssissa mutta Wäärälän asiakkaat & tapahtumat tuovat rakastamaani vaihtelua päiviin. Vapaa-aikaa ei kahden työn, opiskelun sekä perheen jälkeen liikaa kerry mutta aina on löydettävä myös väli vetäytyä omaan miesluolaan tai hikoilla liikunnan parissa.
  Rock`n Roll forever!

 • Rio
  Rio

  Olen Rio, lempeä ja iloinen mutta hieman ujo paimenkoira. En aivan täysin ole koskaan sisäistänyt paimenkoiran sielunelämää ja rakastankin kirmailla lintujen kanssa pitkin peltoja. Jos näet minua Wäärälän mailla niin voisitko ystävällisesti muistuttaa, että oma kotini on tuossa aivan kulman takana! Kiitos :)))

Wäärälässä käyneet kertovat

 • Voi miten ihanaa onkaan tulla Wäärälän maisemiin, mietiskellä, nautiskella ystävyyden lämmmöstä ja tavata vanhoja ja uusia tuttuja, lämpimiä juttuja. Saa poreilla altaassa ja lämmetä saunan sylissä, sukeltaa järveen tai kuunella hiljaisuutta, jakaa elämäänsä, kokea ymmärrystä ja rakkautta. Mielessä on myöskin syksyn värit. Vuodenaikojen vaihtelut. Se maisema ja talo ympäristöineen antaa lepohetken ihan mihinkä tahansa elämänvaiheeseen ja sopii myös ilman mitään erityistä syytä vaikkapa ystäväporukan tapaamispaikaksi. Toivotan iloisia päiviä isäntäparille ja tuleville kävijöille!

  Eija K. Äänekoski
 • ISO KIITOS! Meillä oli SIIS ihan tosi hauska ja rentouttava retki, kun ei tarvinnut aikataulujen kanssa olla orjallisesti. Lämmitettiin ruokaa kun oli nälkä, ja sitähän riitti! Talon isännällä oli tosi fantsu vastaanotto ja kun hän vielä oli laittanut kaikki tulisijatkin niin valmiiksi, ei pieni puuhastelu keittiössä ja saunanlämmityksessä ollut mikään juttu! Suosittelen Wäärälää kaikille yksiköille retkipaikkana. Siis aivan mahtavan onnistunut retki! KIITOS hienoista puitteista!

  Anne Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
 • Kiitokset Wäärälän isännille! Vietimme 70-luvun koripallojoukkueemme kesätapaamisen Wäärälässä ruokaillen, saunoen ja leppoisasti iltaa istuen. Kukaan meistä ei etukäteen arvannut, miten mieliinpainuva päivästä tulikaan. Aivan loistava paikka kaveriporukan yhdessäololle..

  Tapani Kuukkanen
 • Hääjuhlamme Wäärälässä! Kun ajoimme ensi kerran Wäärälään, tiesimme heti, että juhlamme pidetään siinä kuvankauniissa miljöössä. Alusta asti tuntui turvalliselta ja helpolta sopia asioista Leenin kanssa ja kaikkiin pulmiimme löytyi vastaus. Myös käytännön järjestelyissä saimme apua. Juhlaamme osallistui noin 80 henkeä ja lisätilaa saatiin kätevästi tilaamalla juhlateltta pihapiiriin. Hääjuhla ja -ruokailu pidettiin teltassa ja illan hämärtyessä siirryimme nauttimaan virvokkeista ja bändistä “baarin” terassille! Juhlat jatkuivatkin pitkälle kauniiseen kesäyöhön. Yön kruunasi rantasauna ja poreamme, jossa nautimme pienemmällä porukalla aamun pikkutunneille. Meidän juhlamme ei olisi voinut olla täydellisempi, joten kiitos Wäärälä, Leeni ja Mika! Voimme lämpimästi suositella paikkaa kaikille! Wäärälästä on moneksi ja antaa varmasti kävijöilleen ihania muistoja!

  Saija&Kimmo
 • Voi Kiitollisuus sitä tunnetta, mikä oli Wäärälän retriittiviikonlopun jälkeen. Wäärälässä on jo itsessään hoitava ja terapeuttinen ilmapiiri, jonka luo luonnon läheisyys idyllisen päärakennuksen ympärillä, pihapiiri aittoineen sekä rantasauna paljuineen kauniin järven rannalla. Kyllä sielu lepää siellä. Puhuttamattakaan ihanista kohtaamisista retriittikavereiden kanssa. Kaikessa näkyy, kuinka Wäärälässä tehdään asiat Rakkaudella oli kyse sitten ruoasta, tuvan lämmöstä, yömajoituksesta tai kuinka jokainen otetaan vastaan ainutkertaisena vieraana. Siihen nupiksi vielä kaikki retriitin anti, mahtavana oppimatkana itseen toisten kanssa kokemuksia jakaen, niin Rakkaus kattaus oli huikea!!! KIITOS ja onneksi pääsen taas uudelleen herkuttelemaan kaikesta ihanuudesta Wäärälässä!

  Kreetta
 • Kiitos Rakkaat niin ihanasta ja rakkauden täyteisestä retriittipaikasta, jossa olen saanut olla pitämässä enkeli-iltoja ja -retriittejä jo useamman kerran parin viime vuoden aikana! Täällä otetaan aina isolla sydämellä vieraat vastaan, ja olo on niin kuin kotiin tulisi. Parempaa paikkaa ei kyllä voi toivoa! Suosittelen teidän palveluja kaikille, jotka kaipaavat päästä hiljentymään luonnonhelmaan ja aitojen kohtaamisten äärelle.

  Kirsi Ranto
 • Olemme saaneet pitää Wäärälässä useita erilaisia luontoon ja omaan henkiseen kasvuun liittyviä kursseja. Wäärälän tunnelmallinen päärakennus ja pihapiiri ovat osoittautuneet energialtaan ihanteelliseksi kurssien järjestämiselle. Siellä on taikaa. Lisäksi syrjäinen, lähellä luontoa oleva sijainti on auttanut kurssilaisia syventymään kurssin antiin. Päivän päätteksi kaiken on kruunannut rantasauna ja uiminen tumman puhuvassa Vääräjärvessä.

  Marleena & Markku
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!