Yrityselämys

Tuo väki virkistymään

Wäärälän elämyksiä yrityksille

Wäärälä palvelee ilolla myös erilaisia yritystapahtumia. Oli kyse sitten kokouspäivistä, Tyhy-toiminnasta, saunaillasta tai vaikkapa yrityksen kesäjuhlista, tarjoamme upean miljöön sekä loistavat lisäpalvelut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Päivän tai parin kokoustamisen jälkeen lähtee Wäärälästä varmasti motivoitunut ja energisoitunut tiimi!

KOKOUS (2-50 hlöä)

Tervetuloa nauttimaan kokouksesta yli 100 vuotta vanhaan päätalon tupaan, Talakselle järven päälle tai rennon ilmapiirin Riihitupaan. Valitsemaanne kokoustilaan on saatavilla videotykki sekä fläppitaulu. Vuokraa tilaa tarpeisiinne tai vaikkapa koko Wäärälän alue vain teidän omaan käyttöönne. Voitte vuokrata myös pelkästään tilat ja tuoda omat tarjoilunne!

Kokouspäivä hemmotellen

alk. 35 €/hlö + valitsemanne hemmotteluosuus

Klo 8.00 – 16.00
Sisältää:
  • kokoustilan ja –tarvikkeet
  • tervetulokahvin ja suolapalan
  • Wäärälän kotoisan luomulounaan
  • iltapäiväkahvin ja makean kahvileivän.

Päivän päätteeksi kauneudenhoidon ammattilainen, Anna-Maria Harju-Laurila tulee kertomaan juuri teidän ryhmäänne kiinnostavasta aiheesta kauneudenhoitoon liittyen. Samalla yksi onnekas pääsee hänen antamaansa hoitoon esittelyn lomassa. Aiheita mm: ihon hoito – ikääntynyt ja/tai nuori iho, jalkojen hoitaminen, käsien hoitaminen, meikkaaminen. Tämä osuus hinnoitellaan aina ryhmäkoon mukaan erikseen. Hinta alkaen 45 €/hlö ja kesto n. 1-2 tuntia.

Huom! Aikataulun salliessa mahdollisuus myös varailla Anna-Marian hoitoja kokouspäivän oheen tai sen päätteeksi.

Yrityselämys

Mediataatiohetki Talastuvalla

talastupa

TYHY-PÄIVÄT

Hinta alk. 70 €/hlö

Tervetuloa Wäärälään virkistymään, rentoutumaan sekä voimaantumaan. Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia viettää tyhy-päiviä. Kaipaatte sitten rentoutusta, hikiliikuntaa tai jotain siltä väliltä niin pystymme toteuttamaan kokonaisuuden käden käänteessä. Kertokaa toiveistanne niin laitamme hihat heilumaan!

Esimerkki Tyhypäivästä:

klo 10.00 saapuminen Wäärälään, Tulokahvi ja suolapala

klo 10.30 Lintu- tai sieniretki tai opastettua melontaa, järjestäjänä Pistoretki

klo 12.30 Luomulounas Wäärälässä

klo 13.30 Ohjattu rumpumeditaatio Talaksella tai Wäärälän tuvassa, ohjaajana Wäärälän Leeni

klo 15.00 Iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä

kotimatkalle

Yrityselämys
luovuuden_vapauttaminen

Kokouspaketti Luovuuden vapauttaminen

Kokouspaketin hinta 45 €/hlö

klo 8.00 – 16.00
Sisältö:
  • Aamukahvi suolapalalla
  • Wäärälän kotoisa luomulounas
  • Iltapäiväkahvin ja makean kahvileivän
  • Ohjattu meditaatio

Kokouspäivän alkuun luvassa ohjattu meditaatiohetki, joka keskittyy mielen hiljentämiseen ja luovuuden avaamiseen. Näin teidän työtiimin ideointi-/ sunnittelupäivä saa parhaan mahdollisen startin! Meditaatiohetki voidaan järjestää Tunnelmatuvassa tai ulkona luonnossa.

Huom! Mahdollista myös järjestää kokouspäivän päätteeksi yhteinen hetki, jossa annamme rauhan ja levollisuuden palata kehoomme pitkän päivän jälkeen. Näin työpäivän jälkeiset mielen kierrokset mahdollista rauhoittaa ennen kotiinpaluuta. Kokouspäivän yhteyteen on mahdollista järjestää myös monenlaista muuta ohjelmaa. Jo Pure Toivakka –verkostosta löytyy hienoja ammattilaisia järjestämään ohjattua toimintaa aina eräretkistä ja luontoseikkailuista musiikkiin tai vaikkapa miljöökuvaukseen ikuistamaan ryhmänne päivä. Yhteistyöverkostoja löytyy myös Pure Toivakan ulkopuolelta monipuolisesti. Kysy lisää niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokoushetki!

konsertti_talastuvalla
slider2

YRITYKSEN KESÄJUHLAT, 5-80 hlö

Kaipaatteko uusia ideoita ja mahdollisuuksia viettää rentouttava ja juhlallinen hetki yrityksenne henkilökunnan kanssa? Anna Wäärälän väen ideoida teille ikimuistoinen juhla Vääräjärven rannalla. Kaunis Suomalainen järvimaisema, herkullinen luomuruoka, yhdistettynä vaikkapa Arja Korisevan konserttielämykseen veden äärellä jää varmasti monen mieleen vielä vuosiksi eteenpäin. Kysy lisää mahdollisuuksistamme sähköpostitse!

tarjoilut2
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!