hyvinvointielamys_sanat

Voi hyvin!

Hyvinvointielämyksiä

Wäärälän yritys sai alkunsa minun intohimosta ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan. Olen yli 20 vuotta tutkinut mistä oma hyvinvointini koostuu ja mitä palasia sen ylläpitämiseen tarvitaan. Tämä matka jatkuu edelleen <3.

Saadessani suvultani etuoikeuden jatkaa Wäärälän tarinaa, toi se tullessaan myös mahdollisuuden tehdä tätä hyvinvointimatkaa yhdessä muiden kanssa. Siitä syntyi Wäärälä, ensimmäinen oma yritykseni.

KURSSIT, TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

Wäärälän perustamisesta saakka iso osa toimintaa ovat olleet erilaiset hyvinvointikurssit, -tapahtumat sekä –koulutukset kuin niitä tukevat hoidotkin. Mukaan mahtuu niin henkiseen-, psyykkiseen-, kuin fyysiseen hyvinvointiin liittyviä tapahtumia.

Otan avosylin vastaan ideoita ja toiveita uusista kursseista & tapahtumista ja toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi niin vanhat tutut kuin aivan uudetkin yhteistyökumppanit kursseja järjestämään!

Tulevia tapahtumia

YHTEISTYÖSSÄ

Wäärälässä on mahdollista hyödyntää toiminimeni, Lempeän Voiman järjestämiä meditaatioiltoja, kursseja & koulutuksia.
Lue lisää mahdollisuuksista Lempeän Voiman sivuilta. (sivut aukeavat kevään 2019 aikana)

Valkoinen sulka on toinen Wäärälän yhteistyökumppani.  Valkoisen sulan Sari järjestää mm. joogaa, meditaatiota ja luentoja laajasti hyvinvoinnin saralla. (Valkoisen sulan sivut avautuvat myös lähiviikkoina)

Hyvinvointielämys
img_36751

Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!