hyvinvointielamys_sanat

Voi hyvin!

Hyvinvointielämyksiä

Wäärälän yritys sai alkunsa minun intohimosta ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan. Olen yli 20 vuotta tutkinut mistä oma hyvinvointini koostuu ja mitä palasia sen ylläpitämiseen tarvitaan. Tämä matka jatkuu edelleen <3.

Saadessani suvultani etuoikeuden jatkaa Wäärälän tarinaa, toi se tullessaan myös mahdollisuuden tehdä tätä hyvinvointimatkaa yhdessä muiden kanssa. Siitä syntyi Wäärälä, ensimmäinen oma yritykseni.

KURSSIT, TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

Wäärälän perustamisesta saakka iso osa toimintaa ovat olleet erilaiset hyvinvointikurssit, -tapahtumat sekä –koulutukset kuin niitä tukevat hoidotkin. Mukaan mahtuu niin henkiseen-, psyykkiseen-, kuin fyysiseen hyvinvointiin liittyviä tapahtumia.

Otan avosylin vastaan ideoita ja toiveita uusista kursseista & tapahtumista ja toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi niin vanhat tutut kuin aivan uudetkin yhteistyökumppanit kursseja järjestämään!

Tulevia tapahtumia

ILLAT, HOIDOT JA ETEERISET ÖLJYT

Jokainen meistä ansaitsee aikaa itselleen ja tarjoammekin mahdollisuuden siihen mm. erilaisten hoitojen & iltojen muodossa. Antamalla hetken itsellesi vahvistat väsynyttä ja stressaantunutta kehoa ja saat voimaa kiireen sekä vaikeidenkin ajanjaksojen keskellä.

Meditaatioillat pienryhmille (n. 8-15 henkilöä)

Alk. 35 €/hlö

Vapaudu, Voimistu & Vahvistu – Meditaatiomatka sisimpääsi
Meillä jokaisella asuu sisällä suuri viisaus, joka johdattaa meidät elämässämme aina oikeaan suuntaan.
Usein elämänkokemuksemme, haavamme, kiireinen elämä sekä tiukat aikataulut & elämän suorittaminen ajavat meidät kauemmaksi itsestämme ja siitä mitä todella olemme. Samalla kadotamme kyvyn kuulla tuota voimaa ja pyhää viisautta itsessämme.
Tämä voi johtaa siihen, että saatamme tuntea sisällämme tyhjyyttä vaikka kaikki ulkoisesti olisikin hyvin. Voi myös olla, että eteemme ilmestyy haasteita ja vastoinkäymisiä toisensa perään, sillä olemme oppineet tekemään asioita pitkälti muiden odotusten, reaktioiden sekä yleisten normien mukaan. Tämä ulkoa ohjattu elämä vie meidät jälleen vain kauemmaksi itsestämme. Meditaation ja mielen tyhjentämisen ei toki aina tarvitse viedä syvälle pinnan alle vaan toisinaan vain kiireen pysäyttäminen ja itsensä hetkellinen kohtaaminen voivat olla jo alku jollekin hienolle ja uudelle!

Voit osallistua yleisiin, Wäärälän iltoihin (järjestän niitä muutaman kerran vuodessa) tai varailla Ystäviesi kanssa oman, intiimin illan joko Wäärälään tai teidän omiin tiloihin.

 

Illan kulku;
Matka sisimpääsi alkaa jo siitä hetkestä, kun teet päätöksen osallistua iltaan. Se on eräänlainen lupa itsellesi aloittaa matka ja tuoda esiin niitä sen hetken tärkeitä teemoja sekä tuntoja. Älä siis ihmettele jos koet tunnemylläköitä jo ennen konkreettista iltaa. Ennen ryhmän kohtaamista, usein edellisen päivän ajan, otan vastaan viestit jotka jokaiselle henkilökohtaisesti siihen hetkeen tuodaan. Ennen illan alkua valmistelen meditaatiotilan rakkaudella ja järjestelen jokaiselle oman paikan tilaan odottamaan.  Itse ilta alkaa usein teellä ja rauhallisella laskeutumisella meditaatiohetkeen. Käyn usein illan kulkua hieman läpi, kerron toivottaessa itsestästäni & matkastani ja jutustelemme myös sen hetken tärkeistä aiheista. Välitän viestit jokaiselle henkilökohtaisesti, jonka jälkeen pääsemme itse meditaatiohetkeen. Rumpuni on usein mukana meditaatioissa.  Rumpumatkan jälkeen jokainen saa oman tilansa olla ja kertoa siinä hetkessä esiin nousseita asioita turvallisessa ilmapiirissä. On tärkeää, että jokainen osallistuja voi turvallisesti olla juuri sitä mitä siinä hetkessä on ja kokee.

Kiitos, että saan matkata kanssasi!

Halauksin,
Leeni

 

Minä <3

Olen tehnyt tietoista henkistä tutkiskelumatkaa itseni kanssa yli 20 vuotta, olematta vielä kuitenkaan lähelläkään valmista. Pidän itseäni kanssakulkijanasi ja tästä matkasta & mahdollisuudesta olen mitä suurimmin kiitollinen joka päivä.
Olen kolunnut paljon kirjoja, kursseja, retriittejä sekä koulutuksia joista olen imenyt tietoa & ymmärrystä itseeni. Suurin opettajani on kuitenkin ollut itse elämä!
Sen tarjoamat valot sekä varjot ovat muokanneet minua eniten siihen mitä tänä päivänä olen. Parisuhteet, sairastumiset, työelämässä loppuunpalaminen, ystävyys- sekä perhesuhteet ja lasten syntymät ovat olleet suuria opettajiani. Kiitos niistä kaikista <3

Opiskellessani erilaisia hoitomuotoja ei mikään niistä tuntunut omalta ennen kuin pääsin Markku Backmanin ja Marleena Karlssonin oppiin ja shamanismin pariin. Shamanismi ja Shamanic Healing olivat suuria avaajiani. Shamanic Healing on luonnonkansojen viisautta sisältämä hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan ihmisen kehon muistiin ja siellä oleviin tunteisiin. Nämä Markulta saamani eväät kulkevat edelleen mukanani ja shamanistinen maailma & luontoyhteys ovat voimakkaasti läsnä hoitotyössäni edelleen. Näistä opeista, elämäni kokemuksista sekä ohjauksesta on vuosien saatossa muokkautunut minun oma tapani auttaa juuri sinua. Nämä elementit näkyvät myös meditaatioilloissani.

Hyvinvointielämys
img_36751

Eteeriset öljyt <3

Eteeriset öljyt ovat tulleet isoksi osaksi elämääni ja hyvinvointiani reilu vuosi sitten. Päivä päivältä matkan niiden kanssa on syventynyt ja ymmärrykseni öljyjen monipuolisista mahdollisuuksista auttaa voimaan paremmin vahvistunut. Öljyt ovat paljon enemmän kuin vain kauneudenhoitoa luonnollisesti tai ihania tuoksuja ilman synteettisiä ainesosia. Öljyt ovat elämäntapa!
Itsellä öljyt ovat jokapäiväisessä käytössä aina immuunipuolustuksen tukemisesta, terveyden vahvistamiseen sekä kodinhoitoon. Öljyt ovat olleet tärkeä tuki myös henkisen ja fyysisen puhdistumisen matkalla ja ne kulkevat nykyään matkassani minne tahansa menenkin!

Eteeriset öljyt syntyvät puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla. Aromaterapia on puhtaiden eteeristen öljyjen käyttöä kokonaisvalaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi ja edistämiseksi sekä kehon ja mielen tasapainon säilyttämiseksi. Yrttilääkintä ja -hoito juontaa juurensa yli 5000 vuoden taakse ja onkin näin yksi vanhimmista kokonaisvaltaisista hoitomuodoista. Koska 100 % eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä, niiden terapeuttisiin ominaisuuksiin tulee perehtyä ennen öljyjen käyttöä.

Jos haluat kuulla lisää (Young Livingin) puhtaista, eteerisistä öljyistä tai kutsua minut kertomaan niistä ystäväryhmällesi niin otathan yhteyttä!

Tuoksuvin terveisin,

Leeni <3

sauna

Kuppaus

60 € (kesto n. 1 tunnin)
Huom! Kuppaus on ajan puutteen vuoksi nyt tauolla. Ilmoittelemme nettisivuillamme ja Facebook-sivuillamme sitten mahdollisista kuppauspäivistä yhdessä Aurinkotuvan Päivi Jaakkolan kanssa <3

Kuppaus puhdistaa, rentouttaa ja parantaa veren-, energia- ja nestekiertoa. Se antaa hermoärsytyksen akupisteisiin ja laittaa elimistön itseparantavat voimat liikkeelle. Kuppausta suositellaan parantamaan yleiskuntoa, terveyden ylläpitoon, erilaisiin kiputiloihin, reumaan, raajojen verenkierto- ja nestekiertohäiriöihin, migreeniin, astmaan, ihottumiin, akneen, korkeaan verenpaineeseen, liian korkeaan hemoglobiiniin, vaihdevuosivaivoihin. Moni kokee kuppauksen jälkeen olonsa keveäksi ja rentoutuneeksi, mutta kuppauksen hoitoteho jatkuu vielä haavojen paranemisen ajan. Tätä aikaa kutsutaan “itsehoitosavotaksi”. Kuppausta ei suositella henkilöille, joilla on anemia, verenvuototauti, k-vitamiinin puutostila, verenohennuslääkkeet käytössä (lääkärin ohjauksessa voi kupata, lääkinnässä on mahdollista pitää taukoa), syöpä, sydäntauti joka estää saunomisen, yleinen heikkous. Myös diabeteksen kanssa on syytä olla huolellinen, mm. jalkoja ei silloin kupata.

Jo kauan sitten ihmiset puhuivat pahasta verestä, joka oli monesti syynä erilaisiin vaivoihin. Nykyään puhutaan enemmänkin kuona-aineista ja aineenvaihdunnan häiriöistä, mutta edelleen monen vaivan takana on huono sakkaantunut verenkierto, jota saattaisi olla syytä elvyttää.

Ennen kuppausta asiakas käy saunassa ja pyrkii löylyttelemään sen verran voimallisesti, että iho lämpenee ja rupeaa punoittamaan. Sen jälkeen hän asettuu hoitopöydälle vatsalleen. Selkä ja jalat pestään desinfioivalla saippualla samalla lihaksia tunnustellen ja hieroen. Kuppaussarvet asetellaan paikoilleen, jonka jälkeen tehdään haavat yksitellen jokaisen sarven alle. Haavojen tekemiseen käytän kupparin “kirvestä”, jolla sipaistaan pienet viillot iholle, yleensä 3-4 viiltoa riittää. Toimenpide on lähes kivuton. Sarvet täyttyvät hiljalleen verestä, toisiin sarviin kertyy vain helmiäisiä ja toisiin voi tulla kuonaista verta hieman enemmän. Sarvien annetaan olla niin kauan kuin haavat vuotavat. Lopuksi sarvet poistetaan ja iho pestään. Kuppauksen jälkeen on juotava riittävästi nestettä. On hyvä varata itselleen aikaa palautumiseen ja voimallisia suorituksia on syytä välttää kuppauspäivänä. Seuraavana päivänä saatat halutakin siirtää “vuoria”. Haavojen paraneminen kestää noin viikon. Yleisessä

saunassa ja uimahallissa käymistä ei suositella pariin ensimmäiseen päivään tulehtumisriskin takia. Mätäkuun aikana vältän myös kuppausta.

Hyvinvointielämys
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!