hyvinvointielamys_sanat
Voi hyvin!

Hyvinvointielämyksiä

Wäärälän yritys sai alkunsa minun intohimosta ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan. Olen yli 20 vuotta tutkinut mistä oma hyvinvointini koostuu ja mitä palasia sen ylläpitämiseen tarvitaan. Tämä matka jatkuu edelleen <3.

Saadessani suvultani etuoikeuden jatkaa Wäärälän tarinaa, toi se tullessaan myös mahdollisuuden tehdä tätä hyvinvointimatkaa yhdessä muiden kanssa. Siitä syntyi Wäärälä, ensimmäinen oma yritykseni.

KURSSIT, TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

Wäärälän perustamisesta saakka iso osa toimintaa ovat olleet erilaiset hyvinvointikurssit, -tapahtumat sekä –koulutukset kuin niitä tukevat hoidotkin. Mukaan mahtuu niin henkiseen-, psyykkiseen-, kuin fyysiseen hyvinvointiin liittyviä tapahtumia.

Otan avosylin vastaan ideoita ja toiveita uusista kursseista & tapahtumista ja toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi niin vanhat tutut kuin aivan uudetkin yhteistyökumppanit kursseja järjestämään!

Tulevia tapahtumia

HOIDOT

Jokainen meistä ansaitsee aikaa itselleen ja tarjoammekin mahdollisuuden siihen mm. erilaisten hoitojen muodossa. Hoidot vahvistavat väsynyttä ja stressaantunutta kehoa ja näin ollen antavat voimaa kiireen sekä vaikeiden ajanjaksojen keskellä.

Inner Power – Healing

80 € (kesto n. 1,5 tuntia + valmistelut 30-60 minuuttia)

Vapaudu, Voimistu & Vahvistu – Voimamatka sisimpääsi
Meillä jokaisella asuu sisällä suuri viisaus, joka johdattaa meidät elämässämme aina oikeaan suuntaan.
Usein elämänkokemuksemme, haavamme, kiireinen elämä sekä tiukat aikataulut & elämän suorittaminen ajavat meidät kauemmaksi itsestämme ja siitä mitä todella olemme. Samalla kadotamme kyvyn kuulla tuota voimaa ja pyhää viisautta itsessämme.
Tämä voi johtaa siihen, että saatamme tuntea sisällämme tyhjyyttä vaikka kaikki ulkoisesti olisikin hyvin. Voi myös olla, että eteemme ilmestyy haasteita ja vastoinkäymisiä toisensa perään, sillä olemme oppineet tekemään asioita pitkälti muiden odotusten, reaktioiden sekä yleisten normien mukaan. Tämä ulkoa ohjattu elämä vie meidät jälleen vain kauemmaksi itsestämme.

Kehomme on varastoinut elämämme aikana paljon pelkoja, kipuja sekä kolhuja, jotka eivät siinä hetkessä ole syystä tai toisesta voineet tulla näkyviksi. Nämä lukitut tunteet ovat kuitenkin osa meitä jokainen hetki, vaikuttaen piilossa pinnan alla jokapäiväisessä elämässämme.  Jonkun läheisen osuessa kipupisteeseemme, saatamme räjähtää oudolla tavalla, vaikka tilanteessa itsessään ei olisi mitään niin suurta. Tuo kipu tulee vain näkyväksi jonkun tämän hetken tapahtuman kautta. Näihin osittain uinuviin ja mielemme tiedostamattomissa oleviin kipuihin on mahdollista päästä käsiksi ja vapauttaa niitä juuri sinulle sopivaan tahtiin, kerros kerrokselta. Hoito ei toki aina tarvitse viedä syvälle pinnan alle vaan toisinaan kiireen pysäyttäminen ja itsensä hetkellinen kohtaaminen voivat olla jo alku jollekin hienolle ja uudelle!

Olen tehnyt tietoista henkistä tutkiskelumatkaa itseni kanssa yli 20 vuotta, olematta vielä kuitenkaan lähelläkään valmista. Pidän itseäni kanssakulkijanasi ja tästä matkasta & mahdollisuudesta olen mitä suurimmin kiitollinen joka päivä.
Olen kolunnut paljon kirjoja, kursseja, retriittejä sekä koulutuksia joista olen imenyt tietoa & ymmärrystä itseeni. Suurin opettajani on kuitenkin ollut itse elämä!
Sen tarjoamat valot sekä varjot ovat muokanneet minua eniten siihen mitä tänä päivänä olen. Parisuhteet, sairastumiset, työelämässä loppuunpalaminen, ystävyys- sekä perhesuhteet ja lasten syntymät ovat olleet suuria opettajiani. Kiitos niistä kaikista <3

Opiskellessani erilaisia hoitomuotoja ei mikään niistä tuntunut omalta ennen kuin pääsin Markku Backmanin ja Marleena Karlssonin oppiin ja shamanismin pariin. Shamanismi ja Shamanic Healing olivat suuria avaajiani. Shamanic Healing on luonnonkansojen viisautta sisältämä hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan ihmisen kehon muistiin ja siellä oleviin tunteisiin. Nämä Markulta saamani eväät kulkevat edelleen mukanani ja shamanistinen maailma & luontoyhteys ovat voimakkaasti läsnä hoitotyössäni edelleen. Näistä opeista, elämäni kokemuksista sekä ohjauksesta on vuosien saatossa muokkautunut minun oma tapani auttaa juuri sinua.

Hoidon kulku;
Hoito alkaa siitä hetkestä, kun teet päätöksen varata hoitoajan. Se on eräänlainen lupa itsellesi aloittaa matka ja tuoda esiin niitä sen hetken tärkeitä teemoja sekä tuntoja. Älä siis ihmettele jos koet tunnemylläköitä jo ennen fyysistä saapumista Wäärälään! Ennen saapumistasi valmistelen hoitotilan huolellisesti ja otan vastaan sinulle tuodut viestit, jotka sitten yhdessä käymme keskustellen läpi. Juttelemme alkuun muutoinkin tämän hetken tilanteesta sekä toiveistasi hoidon suhteen. Tässä vaiheessa usein alkavat asiat jo avautumaan. Tämän jälkeen hoidettava rentoutuu selällään hoitopöydällä ja hoidan häntä rummuttamalla, savulla, tulella sekä kevyellä kosketuksella, rentoututtavan musiikin soidessa taustalla. Nämä elementit yhdistämällä saa hoidosta yhtä aikaa herkän, voimallisen ja puhdistavan. Hoidossa oleellisena osana ovat luonnonelementit: maa, vesi, tuli & tuuli ja varsinkin kesäaikaa pyrin hoitamaan mahdollisuuksien mukaan ulkona.

Kiitos, että saan matkata kanssasi!

Halauksin,
Leeni

Hyvinvointielämys
hiljaisuus

Viestit Hiljaisuudesta

45 € (kesto n. 30-45 minuuttia + valmistelut 30 minuuttia)

Vietämme yhteisen hetken Wäärälän rauhassa & hiljaisuudessa. Hetki pitää sisällään meditaation sekä henkilökohtaisen kanavoidun viestin, jonka teemoista vielä yhdessä jutustelemme. Viestiä varten on mahdollisuus lähettää ennakkoon kysymys tai ajatuksia sähköpostitse.

Ps. Viesti on mahdollista myös välittää vaikka emme Wäärälässä fyysisesti kohtaisikaan. Vastaanottajan kanssa sovin usein yhteisestä, rauhallisesta hiljentymishetkestä jonka aikana viestin kanavoin. Tämä hoitava hetki antaa myös vastaanottajalle tarvittavan pysähdyshetken omaan arkeensa.

sauna

Kuppaus

60 € (kesto n. 1 tunnin)

Kuppaus puhdistaa, rentouttaa ja parantaa veren-, energia- ja nestekiertoa. Se antaa hermoärsytyksen akupisteisiin ja laittaa elimistön itseparantavat voimat liikkeelle. Kuppausta suositellaan parantamaan yleiskuntoa, terveyden ylläpitoon, erilaisiin kiputiloihin, reumaan, raajojen verenkierto- ja nestekiertohäiriöihin, migreeniin, astmaan, ihottumiin, akneen, korkeaan verenpaineeseen, liian korkeaan hemoglobiiniin, vaihdevuosivaivoihin. Moni kokee kuppauksen jälkeen olonsa keveäksi ja rentoutuneeksi, mutta kuppauksen hoitoteho jatkuu vielä haavojen paranemisen ajan. Tätä aikaa kutsutaan “itsehoitosavotaksi”. Kuppausta ei suositella henkilöille, joilla on anemia, verenvuototauti, k-vitamiinin puutostila, verenohennuslääkkeet käytössä (lääkärin ohjauksessa voi kupata, lääkinnässä on mahdollista pitää taukoa), syöpä, sydäntauti joka estää saunomisen, yleinen heikkous. Myös diabeteksen kanssa on syytä olla huolellinen, mm. jalkoja ei silloin kupata.

Jo kauan sitten ihmiset puhuivat pahasta verestä, joka oli monesti syynä erilaisiin vaivoihin. Nykyään puhutaan enemmänkin kuona-aineista ja aineenvaihdunnan häiriöistä, mutta edelleen monen vaivan takana on huono sakkaantunut verenkierto, jota saattaisi olla syytä elvyttää.

Ennen kuppausta asiakas käy saunassa ja pyrkii löylyttelemään sen verran voimallisesti, että iho lämpenee ja rupeaa punoittamaan. Sen jälkeen hän asettuu hoitopöydälle vatsalleen. Selkä ja jalat pestään desinfioivalla saippualla samalla lihaksia tunnustellen ja hieroen. Kuppaussarvet asetellaan paikoilleen, jonka jälkeen tehdään haavat yksitellen jokaisen sarven alle. Haavojen tekemiseen käytän kupparin “kirvestä”, jolla sipaistaan pienet viillot iholle, yleensä 3-4 viiltoa riittää. Toimenpide on lähes kivuton. Sarvet täyttyvät hiljalleen verestä, toisiin sarviin kertyy vain helmiäisiä ja toisiin voi tulla kuonaista verta hieman enemmän. Sarvien annetaan olla niin kauan kuin haavat vuotavat. Lopuksi sarvet poistetaan ja iho pestään. Kuppauksen jälkeen on juotava riittävästi nestettä. On hyvä varata itselleen aikaa palautumiseen ja voimallisia suorituksia on syytä välttää kuppauspäivänä. Seuraavana päivänä saatat halutakin siirtää “vuoria”. Haavojen paraneminen kestää noin viikon. Yleisessä

saunassa ja uimahallissa käymistä ei suositella pariin ensimmäiseen päivään tulehtumisriskin takia. Mätäkuun aikana vältän myös kuppausta.

Hyvinvointielämys
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Etkö saa selvää? Klikkaa tästä uusi sana. captcha txt