Wäärälä Talviunille <3

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

On aika laittaa Wäärälän tupa unille ja valmistautumaan vuoteen 2019. Tämä vuosi on ollut hieno, opettavainen ja koskettavia kohtaamisia täynnä. Paljon on Wäärälän seinien sisällä & piha-alueella taas tapahtunut ja huikeita tapahtumia olemmekin saaneet olla todistamassa. Huhhuh, kiitos!
Tuvan mukana vetäydyn myös itse hetkeksi talviunille. On tullut mahdollisuus opetella yrittäjänä lepäämään ja sitä kautta tunnistaa omia voimavaroja entistäkin paremmin. Kun tekee sitä mitä rakastaa hämärtyy rajat ehkä vieläkin helpommin. Voi kun sitä olisikin jonkunlainen oman elämänsä Kippari Kalle, jolla voimaa vain riittää ja riittää. Saisin varmasti vieläkin suurempia ihmeitä aikaan! Muistathan sinäkin olla lempeä itsellesi ja pitää hyvää huolta sinusta? <3

Lämmin kiitos kaikki te, jotka olitte osa Wäärälän vuotta 2018. Ilman teitä ei olisi Wäärälää!
Kiitos, että saan tehdä tätä työtä, jolla on tarkoitus ja mikä tuo merkitystä myös omaan elämääni. Kiitos myös siitä, että olette löytäneet Wäärälän ja antaneet näin minun toteuttaa tätä kaikkea juuri minun näköisesti.

Ensi kesä on vielä mysteeri ja odotan sitä jo innoissani, sillä tiedän että siitä tulee elämäni vuosi! Tehdään siitä sellainen yhdessä, jookos?

Kaunista syksyä & tunnelmallista Joulua, Rutistetaan kun jälleen kohdataan <3

Leeni & Mika

Ps. Sähköposti toimii myös talvitauon ajan mutta sosiaalinen media voi ajoittain olla hitusen ruosteessa 😉
Anteeksi jo ennakkoon jos vastaukset viipyvät siellä tavallista kauemmin.

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!