17.-19.7.2020 Valoa & Voimaa joogaretriitti – Annika Rouvinen & Jore Marjaranta

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä

Keskikesän kauneutta ja joogaa Wäärälässä

Heinäkuussa kun kesä on parhaimmillaan, valo täyttää taivaan ja luonto on vehreää, suuntaamme Wäärälään. Vietämme rentouttavan viikonlopun kotoisassa ilmapiirissä, keskellä Suomea, Toivakassa Väärä-järven rannalla. Valoa ja voimaa- viikonloppu on ekslusiivinen ja intiimi, pienen ryhmän (max. 12 hlöä) tilaisuus. Viikonloppu sisältää lempeää Yinjoogaa, dynaamista hathajoogaa, puhdistavaa kundaliinijoogaa, livemusiikkia, kasvisruokaa, saunomista ja uimista sekä rentoa yhdessäoloa. Viikonloppu sopii kaikille joogasta kiinnostuneille.

 

Lisää opettajista:

jore-ii

Jore Marjaranta on muusikko ja joogaohjaaja. Hän on joogannut yli kymmenen vuotta ja joogaopettajaksi hän valmistui Coloradossa, USA:ssa.

Joren viikonlopun tunnit ovat dynaamista hathajoogaa joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogaajille. Jore on sydämellinen ja inspiroiva opettaja joka kannustaa oppilaitaan lempeästi. Harjoituksissa korostuvat oikeanlainen hengitystekniikka, kehonhallinta sekä mielenrauha.

www.joremarjaranta.com

 

ANNIKA

annika

Annika Rouvinen on opettanut joogaa useita vuosia ja hänellä on oma joogastudio Lahdessa. Jooga onkin hänelle elämäntapa ja voimavara.

Annika opettaa viikonloppuna dynaamista, puhdistavaa kundaliinijoogaa sekä rauhoittavaa, hoitavaa yinjoogaa. Annika on lempeä ja intuitiivinen opettaja. Hänen tunneillaan korostuvat itsensä hyväksyminen juuri tässä hetkessä, meditatiivisen tilan luominen sekä hoitava hengitys.

www.studiorauha.com

 

Aikataulu: pe klo 17.00 – su klo 14.00
Hinta: Tarkentuu vielä myöhemmin. Sis. majoituksen, ohjelman mukaiset ruokailut, joogatunnit, Joren akustisen keikan, sauna & poreallas -elämyksen molempina iltoina.
Ilmoittautumiset & lisätietokyselyt Annikalle; studiorauha@gmail.com
Huomiothan ystävällisesti, että ilmoittautumisesi on sitova.

 

 

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!