Kevätpäiväntasauksen jälkimaininkeja & luonnon ihmeitä

 In Tapahtumat, Uutisia Wäärälästä
Heippa kaikille ja voimallista kevätpäiväntasauksen jälkeistä päivää! <3
Olo on ollut kyllä eilisen & tämän päivän aivan kuin puulla päähän lyöty ja väsymys koko kehossa on kova.
Kevätpäiväntasaus on ollut alkuperäiskansoilla hyvinkin voimallinen ajanjakso vuosisyklissä. Talven, sisäänpäinkääntymisen sekä lepojakson jälkeen koittaa taas kevät jolloin on aika luoda uutta, avautua ja suuntautua myös ulospäin. On se kumma jos me ihmiset osana luontoa emme aistisi sitten yhtään mitään!
Oletko sinä kokenut tämän luonnon kierron voimallisen vaiheen kehossasi & mielessäsi?
Viimeisten päivien ajan olen saanut muutoinkin hämmästyä luonnon voimallisesta vaikutuksesta. Olen päässyt testaamaan eteerisiä öljyjä kehon fyysisten & henkisten oireiden hoidossa sekä ihan kotitöissä.  Vaikka ymmärrän luontoöidin tarjoavan meille monenlaisia upeita juttuja ja todella kunnioitan luontoa monessa mielessä niin pieni skeptikko asui kyllä sisälläni. 😉
Ajattelin öljyjen olevan enemmänkin sellaista naisellista hemmottelua ja tuoksujen huumaa. Katinkontit, osa öljyistä ei todellakaan edes tuoksu hyvältä!! Mutta tulokset niiden käytöstä ovat kyllä yllättäneet positiivisesti.
”Eteeriset öljyt ovat kukista, lehdistä, hedelmistä, kuoresta, pihkasta ja juurista saatavia aromaattisia öljyjä. Niiden voimakkaasti tuoksuvilla ainesosilla voidaan aktivoida sekä ihmisen fysiologisia toimintoja että tunne-elämän tasapainoa. Eteerisillä öljyillä on siten monia fyysisesti ja psyykkisesti lääkitseviä ominaisuuksia kuten esim: desinfioivia, antiseptisiä, tulehduksia estäviä/hillitseviä, immuniteettiä vahvistavia, verenkiertoa edistäviä, kipuja lievittäviä, hormonitoimintaa sääteleviä jne.”
Omien kokemuksieni myötä pyykinpesussa esimerkiksi greippi, appelsiini, laventeli tai sitruuna tuovat ihanan raikkauden pyykkiin. Yhdessä pesupähkinöiden kanssa käytettäessä kombinaatio on loistava. Tuoksu ei tosiaankaan ole voimakkaan ärsyttävä vaan raikkaan puhdas.
Päänsärkyyn sivelin otsalleni yhtä öljyyä – kipu gone.
Kärsimääni rankasärkyyn olen ensimmäistä kertaa kokeillut parin öljyn yhdistelmää. Sitä sivelin yläselän, niskarangan sekä pään alueelle ja pakko hämmennyksen keskeltä sanoa, että jollain ihmeen tavalla homma toimii. Normaalisti rankasärkykohtaukset voivat jäädä päälle jopa kolmeksi päiväksi ja nyt ne olivat pois yhden illan ja yön aikana. Sattumaako? Tiedä häntä mutta kokeilut jatkuvat.
Toisella pojalla nousi loppuviikosta kova kuume ja kuumelääkkeen jälkeen hoksasin kokeilla myös paria öljyä, joita sivelin muutaman kerran jalkapohjaan. Liekö jälleen sattumaa mutta kuumetta ei enää sen jälkeen tullut?
Nämä ensimmäisten viikkojen kokemukset ovat kuitenkin olleet niin mielenkiintoisia, että pakko jatkaa testailua. Vahva peukku minulta tässä vaiheessa näille öljyille – jatkoon! 😀 😀
T: Öljyhuuruinen Leeni
Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!