Saarnaamista?

 In Uutisia Wäärälästä

Olen viime aikoina miettinyt paljon oman intohimoni, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvien oivallusten jakamista. Minulla asuu sisälläni suuri palo olla osaltani auttamassa ihmisiä voimaan paremmin, se on itseasiassa osa elämäntehtävääni. Kun saan oivalluksen jostain, liittyi se sitten henkiseen, fyysiseen tai psyykiseen hyvinvointiini, syttyy sisälläni aivan järjettömän voimakas tarve jakaa tuota tietoa & ymmärrystä muille. Tuntuu siltä, että olisin itse elänyt pimennossa vuosia ja oivallukseni löydettyäni haluaisin estää tuon pimennon muilta.

Olenkin nyt viime aikoina pohtinut, että vaikka toimin täysin omasta sydämestäni ja auttamisen halusta käsin, voi touhuni kuulostaa joidenkin korvissa myös ”saarnaamiselta”. Nyt ymmärrän paremmin niitä ihmisiä, jotka yksi kaunis päivä kohtaavat esim. Jumalan ja heidän elämänsä muuttu täydellisesti. Nyt ymmärrän paremmin, kuinka hekin varmasti vain haluaisivat jakaa tuota huikeaa mahdollisuutta ympärillään oleville ihmisille.

Tällä kirjoituksella haluan vain sanoa teille kanssakulkijani, että kiitos kun saan saarnata. Kiitos kun saan olla minä. Se saarnaaminen on tärkeä osa minua ja matkaani.
Kunnioitetaan kunkin kulkijan elämää, vähättelemättä heidän tunteitaan tai kokemuksiaan ja poimitaan heidän intohimoistaan juuri ne asiat jotka meitä puhuttelevat.

Ihanaa Naistenpäivää teille kaikille upeille naisille <3
Ja te miehet, Kiitos kun annatte meidän olla monimutkaisia, tunteellisia & hassuja itsejämme!

-Leeni-

 

 

 

 

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!