Wäärälän Wenetalas Soi – 13.8.2017 – Jonna Ortju & Marian Petrescu

 In Uncategorized, Uutisia Wäärälästä

Wäärälä tarjoilee kesällä 2017 neljä intiimiä & elämyksellistä konserttia ja luvassa on jälleen monipuolinen kattaus huippuartisteja. Suomalainen kesäilta sekä veden päälle rakennettu Talastupa tarjoavat huikeat puitteet Wäärälän hengessä.

13.8.2017 esiintymisvuorossa ovat Jonna Ortju & Marian Petrescu – Ystävämme Suomi 100 vuotta- viihdekonsertti. Konserttiohjelmisto koostuu suomalaisten taiteilijoiden sävellyksistä vuosisadan ajalta. Pääsemme kuulemaan  mm.  Evakon laulun, Täysikuun, Ranskalaiset korot, Kulkurin ja joutsenen sekä Myrskyluodon Maijan

Aikataulu: Sumppi Tupa avoinna klo 17.00 alkaen, myynnissä pientä suolaista ja makeaa. Showtime klo 18.00
Konserttiohjelma: 20 €/hlö
Ilmoittautuminen: leeni.minkkinen@waarala.fi

 

Lisää Jonnasta:

jonna

Jonna on freelancer muusikko & taiteilija.
Jyväskylässä syntynyt Jonna on musiikin ja taiteen moniosaaja. Solistisen uran lisäksi hän toimii laulu- ja musiikkileikkikoulunopettajana, kirjoittaa käsikirjoituksia, kouluttaa, näyttelee sekä tuottaa tapahtumia.
Jonna esiintyy tällä hetkellä mm. Seuraavissa kokoonpanoissa:
Jonna Ortju & Marian Petrescu Ensemble, Jonna Ortju & Lumottaret, Jonna Ortju & Niceband, Dixie Harlem Feat. Jonna Ortju. Kesällä 2017 Jonna näyttelee musiikki-iloittelussa ”Kankkulan kaivolla”!
Kesällä 2016 hän oli mukana Tangomarkkinoilla ja ylsi aina finaaliin saakka solmien reissulla myös yhteistyösopimuksen MagnumLive Oy:n kanssa.

 

Lisää Marianista:

marian-ii

Marian Petrescu on romanialainen jazzpianisti. Petrescu aloitti pianonsoiton nelivuotiaana. Vuonna 1985 hän konsertoi Pori Jazzissa ja julkaisi vuonna 1986 ensimmäisen levynsä Suomessa. Petrescu tunnetaan muun muassa työstään jazzkitaristi Andreas Öbergin kanssa. Hän on kiertänyt soittamassa ympäri maailmaa kuten Australiassa ja Etelä-Amerikassa. Petrescu on opiskellut pianonsoittoa Romaniassa, Ruotsissa ja Sibelius-Akatemiassa. Marian sai arvostetun Grammy-palkinnon, Oscar Petersonin levystä vuonna 2010.

 

 

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysy, ehdota, tilaa tai varaa - lähetä viestisi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!